Σπύρος Μαρτίκας: Αποκαλύπτει το όνειρό του για τον γάμο με τη Βρισηίδα Ανδριώτη

Ο Σπύρος Μαρτίκας απαντά στις φήμες που τον θέλουν να... παντρεύεται με τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Σπύρος Μαρτίκας: Αποκαλύπτει το όνειρό του για τον γάμο με τη Βρισηίδα Ανδριώτη
1'

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» έδωσε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος μίλησε για την παρουσίαση στο σόου «Exathlon».

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε και για το φετινό παιχνίδι, το οποίο χαρακτήρισε ότι περνάει την «πιο χαζή χρονιά του».

Εκτός αυτών ρωτήθηκε και για τις φήμες γάμου με τη Βρισηίδα Ανδριώτου... Ο φαρμακοποιός απάντησε ότι η σύντροφός του ήθελε να δοκιμάσει κάποια νυφικά φίλης τους.

«Μας κάλεσε η φίλη μου, η Μαρία, που οργανώνει γάμους για να δοκιμάσει κάποια νυφικά που έφερε. Ήθελε εμάς δίπλα της, οπότε πήγαμε εκεί, τα είδε και τα δοκίμασε η Βρισηίδα για να δει πώς γίνεται μια πρόβα νυφικού», αποκάλυψε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Μάλιστα αποκάλυψε πώς θα ήθελε να είναι ο γάμος του: «Πριν την πρόβα νυφικού, προηγείται μια πρόταση γάμου. Οπότε ας γίνει πρώτα η πρόταση γάμου, να σας καλέσω, να είστε όλοι εκεί και μετά, να πάμε και στην πρόβα νυφικού».

Για το ονειρεμένο πάρτι γάμου δήλωσε: «Θέλω να καλέσω όλο το Κερατσίνι, να κλείσω την πλατεία, να καλέσω και τον Τριαντάφυλλο να τραγουδήσει και να κάνουμε ένα μεγάλο γλέντι. Αν συμφωνήσει κι η Βρισηίδα, αυτό είναι το όνειρό μου».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή