Φάνης Μουρατίδης: Μου έχουν ζητήσει πολλοί συνάδελφοι να μεσολαβήσω στον Παπακαλιάτη για το Maestro

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε για τον ρόλο του στο Maestro και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη
Φάνης Μουρατίδης: Μου έχουν ζητήσει πολλοί συνάδελφοι να μεσολαβήσω στον Παπακαλιάτη για το Maestro
2'

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε για τον δεύτερο κύκλο του Maestro λίγο πριν την πρεμιέρα της Πέμπτης αλλά και για τις υπόλοιπες επαγγελματικές του δραστηριότητες, καθώς και τα ευτράπελα των παραστάσεων.

Ο ηθοποιός δήλωσε «ευλογημένος» για την συμμετοχή του στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «το «Maestro» είναι ένα υπέροχο ταξίδι, είμαστε ευλογημένοι όσοι κάνουμε αυτό το ταξίδι. Στο «Maestro» απολαμβάνω τα πάντα, ευχαριστώ τον Θεό, τους ανθρώπους, τη στιγμή, τη συγκυρία. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που η σειρά είχε το «άστρο» να κάνει αυτή τη διεθνή καριέρα», ενώ για το αν τον έχει δυσκολέψει κάτι στον ρόλο του, είπε πως «αυτό που με έχει δυσκολέψει είναι ότι αυτός ο άνθρωπος δεν απολογείται, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι μπορεί να υπάρχει πατέρας που δεν απολογείται».

Αποκάλυψε δε ότι: «Έχουν έρθει πολλοί συνάδελφοι μου και μου έχουν πει να μεσολαβήσω στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να τους πάρει στη σειρά, μπορεί να το έκανα κι εγώ. Μία σκηνή που γελάσαμε ήταν όταν έπρεπε ο Τσορτέκης να πέσει στη θάλασσα άλλα ερχόταν καταιγίδα και φοβόταν, του λέγαμε «που πας τώρα; Έπρεπε να ηχογραφήσουμε τον Χριστόφορο που προσπαθούσε να πείσει τον Τσορτέκη να πέσει στη θάλασσα για να προλάβει τη σκηνή».

Ο Φάνης Μουρατίδης αναφέρθηκε ακόμα σε ό,τι μπορει να τον θυμώσει στο θέατρο: «Στο θέατρο μπορεί να με θυμώσει όταν οι θεατές δείχνουν αδιαφορία για την παράσταση. Σε μία παράσταση ένας θεατής που καθόταν στην πρώτη σειρά έβγαλε ένα τάμπλετ κι έδειχνε παπούτσια στη φίλη του».

Για τη σχέση του με τη σύζυγό του αποκάλυψε: «Με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν μιλάμε στο σπίτι για τη δουλειά. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ό,τι έγινε στο «Μπαμπά μην τρέχεις», έγινε και στην ζωή μας».

Και συμπλήρωσε: «Ο σκηνοθέτης του «Μπαμπά μην τρέχεις» μας έβαλε επίτηδες στο ίδιο δωμάτιο με την Άννα Μαρία, μας είπε ψέματα ότι χάσαμε το καράβι, το δούλευε στο μυαλό του. Θέλαμε πολύ να υιοθετήσουμε ένα παιδί με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους άλλα ήρθαν τα πράγματα έτσι και δεν το υλοποιήσαμε. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι πολύ κάλος ηθοποιός, είναι αυτό που λέμε «μπριλάντε. Λέγαμε με έναν συνάδελφο μου πως ήμασταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος για να μπαίνουμε στα μαγαζιά».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή