Τατιάνα Μπλάτνικ: Σε σχέση με γνωστό επιχειρηματία μετά το διαζύγιο με τον Νικόλαο

Η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Νικόλαος ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους πριν από μερικές εβδομάδες 
1'

Νέο κεφάλαιο γράφει στην προσωπική της ζωή η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά το διαζύγιό της από τον Νικόλαο Γλίξμπουργκ.

Πριν από μερικές εβδομάδες η είδηση του χωρισμού τους έπεσε σαν «βόμβα», αφού η απόφαση είχε παρθεί πριν από περίπου τρία χρόνια. Παρόλαυτα οι πρώην σύντροφοι διατηρούν μέχρι και σήμερα άριστες σχέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας On Time η Τατιάνα Μπλάτνικ έχει νέα σχέση με γνωστό επιχειρηματία και συγκεκριμένα τον Γιώργο Μπαρμπαλιά. Πρόκειται για τον γιο του αείμνηστου Ηλία Μπαρμπαλιά, ο οποίος υπήρξε διακεκριμένος αρχιτέκτονας, ενώ μητέρα του είναι η Μπουμπού Μπαρμπαλιά, το γένος Σπηλιοπούλου, από οικογένεια μεγάλων εμπόρων της Αθήνας, ενώ η καταγωγή του είναι από την Αρκαδία.

Ο επιχειρηματίας έχει επίσης ένα διαζύγιο, καθώς ήταν παντρεμένος για 10 χρόνια με την Ναταλία Μουνδρέα, κόρη του εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας στις 28 Αυγούστου 1980 και είναι κόρη του Σλοβένου επιχειρηματία Λάντισλαβ Μπλάτνικ και της Γερμανίδας αριστοκράτισσας Μαρι Μπίερλαϊν. Από την πλευρά της μητέρας της είναι εγγονή της Κόμισσας Ελίνκα φον Αϊνζιντελ, απογόνου του Γουλιέλμου Β εκλέκτορα της Έσσης.

Ο πατέρας της πέθανε όταν ήταν έξι ετών και σύντομα η μητέρα της παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Αττίλιο Μπρίλεμπουργκ.

Η Τατιάνα και ο Νικόλαος γνωρίστηκαν το 2003 στο Γκστάαντ της Ελβετίας, ενώ στις 28 Δεκεμβρίου 2008 ανακοινώθηκε επίσημα ο αρραβώνας του, από το γραφείο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Λονδίνου.

Παντρεύτηκαν στις 25 Αυγούστου 2010 στις Σπέτσες παρουσία πολλών μελών βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης.