Βίκυ Καγιά: «Μαγειρεύεται» η τηλεοπτική της επιστροφή

Η Βίκυ Καγιά φαίνεται ότι συζητά για να επιστρέψει στη μικρή οθόνη

Βίκυ Καγιά: «Μαγειρεύεται» η τηλεοπτική της επιστροφή
2'

Την περασμένη άνοιξη, πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωνε στις τηλεοπτικές κάμερες το βελούδινο διαζύγιο με το STAR. Πλέον, ένα χρόνο μετά, η fashion expert φαίνεται ότι ετοιμάζει την τηλεοπτική της επιστροφή.

Είναι γνωστό ότι η ίδια είχε δεχτεί προτάσεις από το MEGA, οι οποίες δεν προχώρησαν. Το τελευταίο διάστημα, η Βίκυ Καγιά πολιορκείται έντονα από το ΣΚΑΪ και τον Ατζούν Ιλιτζαλί με την ομάδα του που έχουν αναλάβει χρέη… σωτήρα για το κανάλι του Φαλήρου. Πληροφορίες θέλουν τον Τούρκο παραγωγό να παίρνει στα χέρια του την ψυχαγωγία, προτείνοντας στα στελέχη του σταθμού αρκετά πρότζεκτ.

Ένα από αυτά αφορά στη μόδα, καθώς το «My style rocks» θα ξεκουραστεί για λίγο μετά τους φετινούς δύο κύκλους back to back. Η Βίκυ Καγιά είναι το πρόσωπο που επιθυμεί ο Ιλιτζαλί, με τις επαφές να φαίνεται ότι είναι προχωρημένες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, μάλιστα, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», οι δύο πλευρές συζητούν για ένα φορμάτ που θα θυμίζει το βρετανικό ριάλιτι μόδας «Wardrobe wars». Πρόκειται για ένα εξαιρετικά επιτυχημένο κόνσεπτ, το οποίο συνδυάζει στοιχεία τόσο από «My style rocks» όσο και από «Shopping Star», την εκπομπή δηλαδή που παρουσίαζε για χρόνια η Καγιά στο STAR πριν δώσει τη σκυτάλη στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Στο «Wardrobe wars» κριτές και διαγωνιζόμενες πηγαίνουν μαζί για ψώνια για να επιλέξουν ρούχα και αξεσουάρ για τα looks που θέλουν να παρουσιάσουν κι αυτό, φυσικά, προκαλεί πολλά ευτράπελα.

Το μόνο που απομένει να δούμε είναι αν το deal θα προχωρήσει και θα μπορούμε να μιλάμε για μία ηχηρή επιστροφή στη μικρή οθόνη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή