Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η πιο δύσκολη στιγμή στο Maestro - Η αποκάλυψη πριν την πρεμιέρα

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στα γυρίσματα της σειράς «Maestro» που κάνει πρεμιέρα αύριο, Πέμπτη 16 Μαΐου

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η πιο δύσκολη στιγμή στο Maestro - Η αποκάλυψη πριν την πρεμιέρα
2'

Μία ημέρα πριν την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Maestro ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» με φόντο το γραφικό λιμάνι των Παξών.

«Αύριο ξεκινά ο δεύτερος κύκλος και εδώ (σ.σ. Παξούς) κάνουμε γυρίσματα για το τελευταίο μέρος το οποίο θα παιχτεί τον Οκτώβριο. Είναι δέκα επεισόδια, έξι τώρα και τέσσερα τον Οκτώβριο τα οποία θα είναι και τα τελευταία», είπε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Σχετικά με όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν με τίτλο «Mother», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είπε: «Όπως μαρτυρά ο τίτλος του, θα είναι αφιερωμένο στις μανάδες του Maestro.

«Η αφηγήτρια του επεισοδίου θα είναι η Σοφία. Πόσο μπορεί να φταίει η κάθε μάνα και τι επιπτώσεις έχει εκείνη στη ζωή των παιδιών της;» είπε ο δημιουργός που πρόσθεσε πως θα δούμε επίσης και τις ιστορίες της Μαρίας (Καβογιάννη) για τον δικό της γιο».

Όσον αφορά στη σχέση του Ορέστη με την Αλεξάνδρα ο πρωταγωνιστής του Maestro αποκάλυψε: «Με έναν τρόπο τον έσωσε, τον κάλυψε, τον βοηθά. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει ένας δυνατός έρωτας που έχει ο Ορέστης με την Κλέλια. Κι όλο αυτό το πράγμα κόπηκε. Έφυγα νύχτα! Εννοείται βέβαια ότι οι έρωτες δεν τελειώνουν έτσι».

Για την επιτυχία της σειράς, αλλά και την αγάπη που έχει δείξει το κοινό για όλους τους ήρωες του Maestro, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είπε: «Δεν νομίζω ότι κανείς ξέρει από την αρχή τι επιτυχία θα έχει και ποια θα είναι η πορεία του. Αυτό έχει να κάνει και με τους ηθοποιούς, που απογείωσαν τους ρόλους.

Το πιο δύσκολο για εμένα, όταν τελείωσα το γράψιμο ήταν ότι πρέπει να αποχωριστώ τους ήρωες. Όλοι οι ήρωες είναι πρωταγωνιστές σε αυτό το σίριαλ. Αν ήμασταν στο εξωτερικό κάθε ρόλος θα μπορούσε γίνει ένα δικό του spin-off».

Αναφερόμενος στη σχέση του με τους συνεργάτες του, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τόνισε: «Αγαπηθήκαμε πάρα πολύ, έχει παίξει ρόλο το νησί, το συνεργείο, όλοι οι συνεργάτες. Κι αυτό που κάνουμε, το κάνουμε με πάρα πολύ αγάπη, με πάρα πολύ κόπο, πλέον με περισσότερη πίεση γιατί αυτά τα επεισόδια πρέπει να είναι έτοιμα τον Οκτώβριο».

Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια, με την πρώτη ελληνική σειρά που αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix, να κάνει πρεμιέρα στο MEGA, την Πέμπτη 16 Μαΐου, στις 22:40.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή