MEDIA

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Μάνος παλεύει με την απεξάρτηση και ο Πότης βλέπει αυτό που δεν πρέπει

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Μάνος παλεύει με την απεξάρτηση και ο Πότης βλέπει αυτό που δεν πρέπει

 Η Γη της Ελιάς θα καθηλώσει μέχρι και το τέλος της σεζόν

Ήδη έχει πάρει το πράσινο φως για του χρόνου, όμως οι εξελίξεις τρέχουν τις επόμενες εβδομάδες. «Η Γη της Ελιάς» δεν σταματά να απασχολεί το φανατικό κοινό του MEGA.

Ο Μάνος προσπαθεί να κόψει τις αμφεταμίνες και βρίσκεται σε δραματική κατάσταση, ενώ η Μαρίνα τού δείχνει με κάθε τρόπο τη συμπαράστασή της. Η Μαργαρίτα, που επίσης καταλαβαίνει τι συμβαίνει, είναι πρόθυμη να τον βοηθήσει, αλλά εκείνος ντρέπεται να της μιλήσει για το πρόβλημά του. Στο μεταξύ, εντελώς ξαφνικά, εμφανίζεται η Αμαλία στο σπίτι της Ιουλίας στην Κηφισιά και ο Ισίδωρος δείχνει να μην χαίρεται πολύ με αυτή την επίσκεψη.

Ο Τζον αντιλαμβάνεται ότι η Φιλιώ έχει μεγαλύτερα προβλήματα απ' ό,τι πίστευαν και αναλαμβάνει δράση προκειμένου να της δώσει δύναμη και αυτοπεποίθηση. Η Άννα καταλαβαίνει ότι ο Αποστόλης ήταν αυτός που «κάρφωσε» εκείνη και τον Πότη στον Κουράκο και γίνεται χαμός. Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην Αστυνομία δηλώνει την ύπαρξη ενός πτώματος στο δάσος. Ο Κουράκος και η ομάδα του πηγαίνουν επιτόπου αλλά δεν βρίσκουν το πτώμα, εντοπίζουν όμως ίχνη φόνου.

Οι έρευνες για την ανθρωποκτονία στο βουνό συνεχίζονται με τον Κουράκο επικεφαλής της υπόθεσης. Η αποτοξίνωση του Μάνου είναι πιο δύσκολη απ' όσο περίμενε και ζητάει βοήθεια από την Αφροδίτη. Η Ειρήνη αισθάνεται απογοήτευση από τη στάση του Παρασκευά και πιστεύει ότι θα τον χάσει, γεγονός που χαροποιεί ενδόμυχα τη Θεοδώρα. Μια συνάντηση του Γιώργη με την Αριάδνη στο καφενείο, αποκαλύπτει μια ενδιαφέρουσα χημεία μεταξύ τους, που ήταν τελείως άγνωστη μέχρι στιγμής.

Ο Δημοσθένης και ο Βαγιάκος μιλούν για τις «δουλειές» τους στη μέση του πουθενά κι εκείνη την ώρα εμφανίζεται ο Πότης. Ο Μάνος εκμυστηρεύεται στη Μαργαρίτα το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει κι εκείνη πέφτει από τα σύννεφα. Η Μαρία, τρομοκρατημένη, μιλάει στον Ισίδωρο για το βιβλίο που εκδίδει και του αναφέρει ότι μέσα αποκαλύπτει ένα σωρό κουτσομπολιά για τις ζωές τους.