Κατερίνα Καινούργιου: «Κατακεραυνώνει» το TV Queen - «Δεν είναι αυτό επίπεδο, μας προσβάλλει»

Τα αρνητικά σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου για το TV Queen

Κατερίνα Καινούργιου: «Κατακεραυνώνει» το TV Queen - «Δεν είναι αυτό επίπεδο, μας προσβάλλει»
1'

Τα όσα γίνονται στο σπίτι του TV Queen σχολίασαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Μάλιστα η παρουσιάστρια σχολίασε το νέο ριάλιτι του φίλου της Νίκου Κοκλώνη και μάλιστα όχι με θετικά σχόλια... αντιθέτως αρνητικά.

«Όσες φορές βάζω και το βλέπω πάντα τα κορίτσια μιλάνε για βρωμιές και ότι κάτι μυρίζει. Δεν εννοώ ότι είναι βρώμικο το σπίτι αλλά ότι οι κοπέλες μάλλον είναι ακατάστατες», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Όλες οι παρουσιάστριες και οι παρουσιαστές έχουν το ίδιο look πολλά χρόνια και αυτό «πουλάει» στην τελική. Άλλο να εξελιχθείς και άλλο να αλλάξεις όλο το look και την προσωπικότητα της άλλης, γιατί θα γίνεις αποδεκτός έτσι και, αν πλασάρεις κάτι άλλο, ο τηλεθεατής θα καταλάβει ότι είναι ψεύτικο και θα σε βγάλει», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Κάτι που ήθελα να πω και στον Νίκο είναι ότι από τις κοπέλες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή μέσα στο TV Queen νομίζω ότι κάποια πράγματα που βλέπω είναι προσβλητικά προς εμάς τις παρουσιάστριες. Δεν θεωρώ ότι είναι αυτό το επίπεδο, γιατί έχουμε πολύ καλές παρουσιάστριες, άσχετα αν κάποιες μου αρέσουν και κάποιες όχι. Όλες όσες έχουμε ξεκινήσει στην τηλεόραση δεν ήμασταν τέλειες από την αρχή, όλες εξελισσόμαστε και μαθαίνουμε», ανέφερε ενοχλημένη στο τέλος η Κατερίνα Καινούργιου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή