MEDIA

Τα «πάνω – κάτω» στην TV – Τι συμβαίνει με Στεφανίδου, Σκορδά και Μπάρκα

Τα «πάνω – κάτω» στην TV – Τι συμβαίνει με Στεφανίδου, Σκορδά και Μπάρκα

Η επόμενη μέρα στον ALPHA μετά την αποχώρηση της Τατιάνας Στεφανίδου, η μετακίνηση της Δανάης Μπάρκα, η «σφήνα» του ΑΝΤ1 και η μεγάλη επιστροφή στη μεσημεριανή ζώνη τηλεθέασης.

«Ντόμινο» εξελίξεων και ανατροπών στη μεσημεριανή ζώνη στα κανάλια, που αλλάζουν στρατηγική και οδηγούνται σε αντικατάσταση προσώπων σε εκπομπές με νέα, ακόμη και κατάργηση slot, σύμφωνα με δημοσίευμα της RealNews.

Λίγο πριν από το φινάλε της σεζόν, ο ALPHA ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με την Τατιάνα Στεφανίδου και το σενάριο που κυκλοφόρησε αρχικά για επιστροφή του Νίκου Μουτσινά στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού, δεν έχει καμία βάση. Βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το κανάλι, ωστόσο, αυτές αφορούν αποκλειστικά και μόνο την ανάληψη εκπομπής στη late night ζώνη.

Μία άλλη πληροφορία που κυκλοφόρησε, θέλει τη Μαρία Μπακοδήμου να μετακινείται στον ALPHA για να αναλάβει εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη, ωστόσο, για την ώρα, αυτό το σενάριο δεν επιβεβαιώνεται.

Παράλληλα, μετά το τέλος της συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη, που αποχωρεί από το MEGA στις αρχές Ιουλίου, η Δανάη Μπάρκα φέρεται να βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού.

Οι τελικές αποφάσεις στο MEGA θα ληφθούν στα τέλη Μαΐου, ενώ στο επίκεντρο του «σούπερ ντόμινο» βρίσκεται η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με το MEGA, καθώς μετά το Πάσχα πραγματοποιήθηκε εκ νέου συνάντηση με τη διοίκηση του σταθμού, σύμφωνα με πληροφορίες. Ωστόσο, στη διεκδίκηση της Φαίης Σκορδά φέρεται να μπαίνει στο «παρά πέντε» και ο ΑΝΤ1, πιθανότατα για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Τέλος, ο ΣΚΑΪ προχωρά στον σχεδιασμό για κατάργηση των ζωντανών ψυχαγωγικών εκπομπών, ενώ έχει «κλειδώσει» η συμφωνία με τη Βίκυ Καγιά για την ανάληψη νέου ριάλιτι μόδας στη ζώνη 15:00 – 17:00.

Σχετικές ειδήσεις