Τρόμος για τον Γιώργο Μαζωνάκη - Κλέφτες μπήκαν στο σπίτι του

ι άγνωστοι δράστες έκαναν άνω κάτω το σπίτι του και τελικά βρήκαν και άρπαξαν κοσμήματα, ακριβά ρολόγια και μετρητά

Τρόμος για τον Γιώργο Μαζωνάκη - Κλέφτες μπήκαν στο σπίτι του
2'

Γεμάτος κακοτοπιές είναι το τελευταίο διάστημα ο «δρόμος» για τον Γιώργο Μαζωνάκη, αφού όχι μόνο γλίστρησε κι έπαθε διάστρεμμα τις ημέρες του Πάσχα, αλλά το σπίτι του βρέθηκε στο στόχαστρο διαρρηκτών, που του άρπαξαν κοσμήματα και μετρητά, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 50.000 ευρώ!

Oπως έγινε γνωστό από το «Down Town» Κύπρου, κακοποιοί «τρύπωσαν» πριν από περίπου δύο εβδομάδες στην πολυτελή κατοικία του δημοφιλούς τραγουδιστή, στη Βούλα, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι εκείνος έλειπε σε διακοπές. Οι άγνωστοι δράστες έκαναν άνω κάτω το σπίτι του και τελικά βρήκαν και άρπαξαν κοσμήματα, ακριβά ρολόγια και μετρητά, και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Οταν ο καλλιτέχνης επέστρεψε από τις διακοπές του έμεινε με το στόμα ανοιχτό, αφού το σπίτι είχε μετατραπεί σε βομβαρδισμένο τοπίο. Αμέσως έκανε καταγγελία στις Αρχές και έδωσε πλήρη περιγραφή των κοσμημάτων που είχαν κλαπεί, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για την πορεία των ερευνών. Ωστόσο, οι ατυχίες δεν σταματούν εκεί για τον Γιώργο Μαζωνάκη, αφού τις ημέρες του Πάσχα γλίστρησε κι έπαθε διάστρεμμα στο πόδι του, με αποτέλεσμα να μείνει καθηλωμένος στο σπίτι και να μην μπορέσει να πραγματοποιήσει ορισμένα ταξίδια που είχε προγραμματίσει.

Ο ίδιος ανάρτησε στο Instagram μία φωτογραφία από τον καναπέ του σπιτιού του, στην οποία φαίνεται να σχηματίζει με τα δάχτυλά του το σήμα της νίκης, ενώ το αριστερό του πόδι είναι δεμένο. Μάλιστα, στην περιγραφή επέλεξε να βάλει «ματάκια» για να «ξορκίσει» το κακό. Οπως ήταν αναμενόμενο, πλήθος χρηστών έσπευσε να ευχηθεί στον τραγουδιστή περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή