Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Είπε τάπα τη Μαρίνα Σάττι; Γίνομαι έξαλλη αυτή τη στιγμή

«Γνωρίζουμε το ύψος της κοπέλας;», διερωτήθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αναφερόμενη στη Μαρίνα Σάττι
1'

Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και στάθηκε στις αντιδράσεις στην παρουσίαση της Eurovision και για το σχόλιο που έκανε η Εύη Δρούτσα ότι η Μαρίνα Σάττι είναι... τάπα.

Αναφερόμενη στον Ζερόμ Καλούτα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε «έχει χιούμορ πολύ. Είναι δύο άνθρωποι με ταλέντο και χιούμορ. Δεν μου αρέσει που έχουν “φάει” τόσο ξύλο αυτά τα παιδιά, αν βάζαμε όλη αυτή την ενέργεια που βάζουμε στην κριτική δύο παιδιών που αναλαμβάνουν ένα υπερδύσκολο έργο στα πολύ σοβαρά πράγματα που συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα, θα ήταν ένας πολύ ωραίος τόπος. Δυστυχώς επιλέγουμε να βάζουμε ένταση πολλή σε πράγματα, τα οποία δεν τους αξίζει, δεν είναι εύκολο δύο άνθρωποι που δεν το έχουν ξανακάνει να μπουν σε αυτή τη διαδικασία».

Σχολίαζοντας το «τάπα» για τη Μαρίνα Σάττι, η Μαρία Αναστασοπούλου είπε: «Αλήθεια είπε “τάπα” την Μαρίνα Σάττι; Λυπάμαι. Λυπάμαι πολύ. Γνωρίζουμε το ύψος της κοπέλας; Από πότε είναι εντάξει να χαρακτηρίζουμε τα εξωτερικά χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου; Αν είναι δυνατόν, γίνομαι έξαλλη αυτή τη στιγμή με αυτά που ακούω».