Τηλεθέαση: Σαρωτική η πορεία του Famagusta – Τι έκανε το Survivor ένα μήνα πριν το φινάλε

Με ενδιαφέρον προχωράμε προς το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν
Τηλεθέαση: Σαρωτική η πορεία του Famagusta – Τι έκανε το Survivor ένα μήνα πριν το φινάλε
2'

Ο Μάιος μάς αποχαιρετά σιγά σιγά και μένει ένας μόνο μήνας για την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σεζόν. Αποδεικνύεται συνεχώς ότι η μυθοπλασία είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια με αρκετές από τις σειρές να σαρώνουν στο πέρασμά τους.

Χθες, Κυριακή, στη βραδινή ζώνη, τα σίριαλ του MEGA είχαν την απόλυτη κυριαρχία. «Η Γη της Ελιάς», από τις 21.00 έως τις 22.40, έκανε 24% στο σύνολο και 13,7% στους τηλεθεατές 18-54. Το «Famagusta», που πήρε τη σκυτάλη και συγκίνησε για μία ακόμη φορά με τις σκηνές του, κράτησε παρέα στο 23,1% του συνόλου και στο 15,5% του δυναμικού κοινού.

Την ίδια ώρα, το «Survivor» του ΣΚΑΪ κατέγραψε 13,3% και 10,3% αντίστοιχα με το ριάλιτι επιβίωσης να μετρά αντίστροφα για τον τελικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγωγή αποφάσισε το πρότζεκτ να ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουνίου για να δώσει τη σκυτάλη στο «Power of love».

Ένα ακόμη ριάλιτι, το «Tv Queen», έπεσε στην αρένα συγκεντρώνοντας 2,8% στο σύνολο και 3,7% στους τηλεθεατές 18-54. Το φορμάτ του OPEN, που χθες ξεκίνησε στις 20.00 και όχι στις 21.00, φαίνεται ότι ζορίζεται με τον ανταγωνισμό.

Παράλληλα, η σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έκανε 9,3% στο σύνολο και 11,2% στο δυναμικό κοινό με την κωμωδία να έχει αποφασισθεί ότι θα ολοκληρωθεί στο τέλος της χρονιάς. Όσον αφορά στο «5Χ5 special», το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 έκανε 8,3% στο σύνολο και 9,8% στο δυναμικό κοινό.

Στη late night ζώνη, η Μαρία Αναστασοπούλου με την εκπομπή «Αρένα» κατέγραψε 6,4% στο σύνολο και 6% στο δυναμικό κοινό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή