Ψυχοκόρες spoiler: Όσα μάθαμε για το φινάλε και δεν περιμέναμε

Η σειρά του ANT1 δεν θα σταματήσει να απασχολεί τους τηλεθεατές
2'

Ξεκίνησαν το ταξίδι τους από τον ANT1+, ωστόσο τους τελευταίους μήνες προβάλλεται στην ελεύθερη τηλεόραση από Δευτέρα έως και Πέμπτη συγκινώντας και καθηλώνοντας το κοινό.

Η προβολή των επεισοδίων μπορεί να συνεχίζεται στον ΑΝΤ1, όμως στη συνδρομητική πλατφόρμα ολοκληρώθηκε με το X να δίνει τα καλύτερα spoilers για τη συνέχεια. Όπως φαίνεται από τα σχόλια, οι τέσσερις αδερφές συναντιούνται ξανά ωστόσο μία πεθαίνει σκορπώντας θλίψη.

Η Φρόσω, που πέρασε τα πάντα στο σπίτι των Νάτσηδων, πυροβολεί τη Βικτώρια καθώς από αυτή ξεκίνησαν τα βάσανα για τις Ψυχοκόρες. Σύμφωνα με κάποιες αναρτήσεις στο X, θα έχει προλάβει η αδίστακτη γυναίκα να κάνει το ίδιο και έτσι πεθαίνουν και οι δύο.

Η Μαρίκα μένει με τον Σώτο, καθώς ο έρωτάς τους αποδεικνύεται πιο δυνατός από κάθε δυσκολία μπορεί να βάλει η Νέλλα. Παράλληλα, ο Σώτος μαθαίνει ότι είναι γιος της Αρχοντούλας και μία από τις πιο συγκινητικές σκηνές θα είναι η αγκαλιά τους.

Οι χρήστες του X σχολίασαν, επίσης, έντονα ότι η Ευανθία δεν πληρώνει για τίποτα από αυτά που έχει κάνει μένοντας στο τέλος με τα παιδιά. Μέχρι τότε, πάντως, οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και αξίζει το κοινό να τις δει. Στο αποψινό επεισόδιο, η Βασιλική ξεκινά τη φοίτησή της στο κολλέγιο και αποκτά τις πρώτες της φίλες. Όταν, όμως, επιστρέφει στο σπίτι, την περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη που θα γκρεμίσει όλα της τα όνειρα. Ενώ γίνονται οι ετοιμασίες για τα βαφτίσια του μωρού, η αστυνομία ενημερώνει τους Νάτσηδες πως ο Λούης βρίσκεται στο χωριό. Η Φρόσω συνεχίζει να δηλητηριάζει τη σχέση της Ευανθίας και του Νάτση. Η Νέλλα, έχοντας διαβάσει το γράμμα του Σώτου, θέλει να μάθει περισσότερα για τη σχέση του με την Μαρίκα, ενώ δεν σταματά να ψάχνει τον Τάσο, ο οποίος βάζει τη Δεσποινιώ να αποχαιρετίσει τον θίασο και το θέατρο. Η δίκη του Κοσμά αναβάλλεται.