Survivor: Ενοχλημένη η Δώρα Νικολή – «Πολύ αχάριστο αυτό που έγινε»

Survivor: Η Δώρα μίλησε για τον Χριστόφορο και τον Γκιουλέκα, με την ίδια να αναφέρει πως εκείνοι πίστευαν ότι δεν άκουγε τα σχόλια τους για αυτή
1'

Δυσαρεστημένη φάνηκε να είναι με την απόφαση της Κόκκινης Ομάδας που δεν την επέλεξε για να συμμετάσχει στο έπαθλο της ημέρας, η Δώρα Νικολή στο νέο επεισόδιο του Survivor.

«Πολύ αχάριστο αυτό που έγινε, εγώ δεν έχω ζήσει κανένα έπαθλο. Μόνο και μόνο επειδή ήμουν πριν λίγες ώρες στην Κόκκινη Ομάδα, θα έπρεπε να με πάρουν μαζί τους κι ας καθόμουν σε μία γωνία και ας έκανα μόνη μου ό,τι ήταν να κάνουμε εκεί», είπε η Δώρα.

«Σου λέει: βγάλε την κακιά στο Συμβούλιο να στεναχωρηθεί. Γιατί ξέρουν ότι θα στεναχωριόμουν, γιατί ξέρουν ότι δεν μπορώ να στεναχωρώ κανέναν με τα λόγια και τις σκέψεις μου. Ό,τι θέλουν εγώ είμαι εκεί», σημειώνει η παίκτρια του Survivor στο επεισόδιο της Δευτέρας (20/5).

«Ο Γκιουλέκας καθόταν μία μέρα στο Κουίζ από πίσω μου με τον Χριστόφορο και τους άκουγα να λένε «είμαστε πολύ ωραία ομάδα, αρκεί να έλειπε ένας» και έδειχναν εμένα. Νόμιζαν ότι εγώ δεν τους έβλεπα και δεν τους άκουγα», περιέγραψε σε άλλο σημείο η Δώρα Νικολή, λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου αγώνα ασυλίας της εβδομάδας στο Survivor.