Παύλος Γλύξμπουργκ: Τα οικογενειακά γενέθλια στο Λονδίνο

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ γιόρτασε τα γενέθλιά του 
Παύλος Γλύξμπουργκ: Τα οικογενειακά γενέθλια στο Λονδίνο
2'

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ γιόρτασε τα γενέθλιά του και η Μαρί Σαντάλ ευχήθηκε δημόσια με μία οικογενειακή φωτογραφία. «Μια μικρή γιορτή γενεθλίων στο Λονδίνο. Χρόνια πολλά στο νούμερο 1 μου», έγραψε στην ανάρτησή της η Σαντάλ ποζάροντας στο πλευρό του άντρα της αλλά και των τριών από τα πέντε παιδιά τους.

Στο στιγμιότυπο, βέβαια, ξεχωρίσαμε το πολυτελές διαμέρισμα της οικογένειας στο Λονδίνο. Αν και φαίνονται μικρές λεπτομέρειες, είναι ξεκάθαρο ότι ψηφίζουν κλασική πολυτέλεια με ξύλινο πάτωμα, φωτογραφίες-κειμήλια στους τοίχους και μεγάλους καναπέδες.

https://www.instagram.com/p/C7Mj-fRIn2C/

Η οικογένεια, άλλωστε, δεν έχει κρύψει ποτέ το lifestyle της και τον τρόπο ζωής που αγαπά να έχει!

Το 1994, η Μαρί Σαντάλ αρραβωνιάστηκε τον Παύλο, γιο του βασιλιά Κωνσταντίνου Β’ και της βασίλισσας Άννας-Μαρίας. Βαφτίστηκε Χριστιανή ορθόδοξη, παίρνοντας το ελληνικό όνομα Μαρία στις 22 Μαΐου 1995 σε μια ιδιωτική τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Παύλου στη Νέα Υόρκη.

Ο γάμος είχε προγραμματιστεί από τη Lady Elizabeth Anson και τον Robert Isabell. Η Μαρί-Σαντάλ φορούσε νυφικό φόρεμα του ιταλικού οίκου μόδας Valentino. Η τελετή πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουλίου 1995 στον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο, υπό τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Διόδωρο Α΄.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν η Βασίλισσα της Αγγλίας, οι Βασιλείς από Δανία, Ισπανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Σουηδία, Νορβηγία και πολλές άλλες ευρωπαϊκές και μη βασιλικές οικογένειες, δέκα μέλη της Νέας Δημοκρατίας, πολλοί ανώτατοι στρατιωτικοί (απόστρατοι), εκπρόσωποι του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου του Λονδίνου, καθώς και πολλοί βασιλόφρονες από την Ελλάδα, περίπου 5 χιλιάδες τον αριθμό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή