Συγκινεί ο Παναγιώτης Στάθης για την απώλεια του αδερφού του - «Άλλαξε εντελώς η ζωή μου»

Ο Παναγιώτης Στάθης μιλά για τα παιδικά του χρόνια στα Κύθηρα, τις οικογενειακές απώλειες, την πορεία του στην τηλεόραση και για όλα όσα δεν γνωρίζαμε για την ζωή του
1'

Ο Παναγιώτης Στάθης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στιγμές» στο One Channel και μίλησε για όλα, τη δημοσιογραφία, την προσωπική του ζωή και τα παιδικά του χρόνια.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του και του αδερφού του, που του άλλαξαν άρδην τη ζωή.

«Τον πατέρα μου τον έχασα μικρός. Δύσκολη κατάσταση. Αυτό μας έδεσε περισσότερο με τη μάνα μου και τον αδελφό μου. Η μάνα μου μας μεγάλωσε μόνη της, ήταν αγρότισσα, δούλευε στα χωράφια… Ο μοναδικός ήρωας που ξέρω, είναι η μάνα μου… » εξομολογήθηκε ο Παναγιώτης Στάθης.

Για την απώλεια του αδερφού του ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε: «Ο θάνατος του αδελφού μου, του Μανώλη, άλλαξε εντελώς τη ζωή μου. Ο θάνατος του πατέρα μου ήταν μεγάλο χτύπημα, όταν όμως έφυγε ο αδελφός μου, άλλαξα τελείως σαν άνθρωπος… Ήταν κεραμίδα. Έφυγε 47 ετών, εντελώς αιφνιαδιαστικά… Αν έχασα τον πατέρα μου μια φορά, με τον αδελφό μου ήταν σαν να τον έχασα δεύτερη φορά…Έτσι είναι όμως η ζωή… Η ζωή σου δείχνει έναν δρόμο…».