Survivor Spoiler: Όλα θα κριθούν στο τελευταίο δευτερόλεπτο - Ποιοι κερδίζουν απόψε την 3η ασυλία

Ματσαρίσματα που κρίνονται στο δευτερόλεπτο απόψε στο Survivor

Survivor Spoiler: Όλα θα κριθούν στο τελευταίο δευτερόλεπτο - Ποιοι κερδίζουν απόψε την 3η ασυλία
2'

Η χθεσινή υποψηφιότητα του Χριστόφορου προκαλεί την αντίδραση της Μπλε ομάδας που δεν μπορεί να καταλάβει τη λογική των Κόκκινων. Πώς γίνεται από τη μία να κατηγορούν τη Δώρα που δεν έκανε πίσω στη μονομαχία για τον τραυματισμένο Χριστόφορο και την επόμενη εβδομάδα οι ίδιοι παίκτες να τον βγάζουν υποψήφιο; Από την άλλη πλευρά οι Κόκκινοι κάνουν λόγο για δύο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις και δεν δέχονται τα σχόλια των Μπλε…

Λίγο πριν τον τρίτο αγώνα ασυλίας το πώς επιλέγονται τα άτομα που μπαίνουν στο flag race γίνεται θέμα συζήτησης. Το αγώνισμα είναι γεμάτο ανταγωνιστικά ματσαρίσματα και αποτελέσματα που κρίνονται στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Η ηττημένη ομάδα οδηγείται σε ψηφοφορία στο Συμβούλιο, πρέπει όμως να αντιμετωπίσει και την κριτική της αντίπαλης ομάδας. Τα θέματα που ανοίγουν είναι πολλά και οι συζητήσεις παίρνουν φωτιά!

Σύμφωνα με τα πρώτα spoiler που κυκλοφορούν οι Μπλε φαίνεται να πηγαίνουν στον δρόμο για τη νίκη της 3ης ασυλίας, αφού οι Έλληνες παίκτες είναι πιο έτοιμοι για να αγωνιστούν στον στίβο μάχης.

Survivor Spoiler: Ποιος παίκτης ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς;

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση συνεχίζει να βρίσκεται η Δώρα Νικολή μετά τη φασαρία με τον Χριστόφορο και την στάση των αγοριών της κόκκινης ομάδας.

Μετά το τέλος του Συμβουλίου του Νησιού η Δώρα εξέφρασε έντονα τη δυσαρέσκειά της για τον Χριστόφορο και έτσι δήλωσε στην παραγωγή ότι θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Κατερίνα Δαλάκα την πλησίασε και της μίλησε για αρκετή ώρα ώστε η Δώρα Νικολή να παραμείνει τελικά στο παιχνίδι αν και η ψυχολογική της κατάσταση δεν είναι καλή.

Άραγε θα λυθεί το πρόβλημα της Δώρας με τους άλλους συμπαίκτες της και θα καταφέρει να παραμείνει στο παιχνίδι ή θα επιλέξει να αποχωρήσει;

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή