Κατερίνα Καραβάτου: Το «My style rocks» τελειώνει, το «Power of love» έρχεται

Η Κατερίνα Καραβάτου έχει δεχτεί πρόταση για την παρουσίαση του «Power of love»
Κατερίνα Καραβάτου: Το «My style rocks» τελειώνει, το «Power of love» έρχεται
2'

Ο ΣΚΑΪ ετοιμάζεται για ένα θερμό καλοκαίρι, καθώς μετά το τέλος του «Survivor» και του «My style rocks» θα ρίξει στην αρένα νέους κύκλους ριάλιτι. Το «Power of love» είναι ένα από αυτά, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί. Το ριάλιτι σχέσεων, μετά από πέντε χρόνια, επιστρέφει στη βραδινή ζώνη και μεγάλο ενδιαφέρον έχει το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση. Η Κατερίνα Καραβάτου φαίνεται να έχει «κλειδώσει», καθώς οι σχέσεις με τους ανθρώπους του Φαλήρου είναι εξαιρετικές.

«Αυτή η σεζόν πέρασε ακόμα πιο γρήγορα. Πέρασα πολύ όμορφα. Πολύ θετικό πρόσημο μου αφήνει. Είμαι άνθρωπος που πιστεύει σε ομάδες, που θέλω να υπάρχει καλό κλίμα, είναι το Α και Ω να πηγαίνουμε χαρούμενοι στη δουλειά μας. Εύχομαι να γίνει ό,τι καλύτερο για μένα, έχω μια εξαιρετική σχέση με το κανάλι μου», αρκέστηκε να πει σε πρόσφατες δηλώσεις στις κάμερες.

Η Κατερίνα Καραβάτου, χθες, ολοκλήρωσε τον δεύτερο κύκλο του «My style rocks». Συγκεκριμένα, γυρίστηκε ο μεγάλος τελικός με τρεις διαφορετικές εκδοχές ανάλογα με το ποια διαγωνιζόμενη θα είναι νικήτρια. Έτσι, η παρουσιάστρια είναι ελεύθερη να αποφασίσει για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Σε περίπτωση που πει το μεγάλο «ναι», η Κατερίνα θα πρέπει να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για τις ανάγκες των γυρισμάτων του «Power of love» άμεσα. Το φορμάτ θα βγει στον αέρα, στα τέλη Ιουνίου, μετά τον τελικό του «Survivor». Οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ και ο Ατζούν Ιλιτζαλί, που βάζει την υπογραφή του στην παραγωγή, ελπίζουν σε ικανοποιητικά ποσοστά καθώς δεν θα υπάρχουν σειρές στα αντίπαλα κανάλια αλλά μονάχα επαναλήψεις.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή