Survivor: «Πάγωσαν» οι παίκτες – Νέος σοκαριστικός τραυματισμός στο παιχνίδι

Survivor: Τον τρίτο υποψήφιο της εβδομάδας έμαθαν το βράδυ της Τρίτης (21/5) οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor: «Πάγωσαν» οι παίκτες – Νέος σοκαριστικός τραυματισμός στο παιχνίδι
2'

Ο Χριστόφορος Ταξίδης σχολίασε όσα έγιναν στο παιχνίδι στο συμβούλιο της Δευτέρας. Ο παίκτης των Κόκκινων έβαλε στο στόχαστρο τον Φάνη Μπολέτση, επικρίνοντας τη στάση που κράτησε απέναντι στην ψήφισή του, καθώς όπως υποστηρίζει, προσπαθεί να προκαλέσει ρωγμές στην ομάδα.

«Δεν πέφτω κι απ’ τα σύννεφα που ψηφίστηκα στο χθεσινό Συμβούλιο. Οι επιλογές αυτή τη στιγμή είναι μόνο δύο: εγώ και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους. Ο Γκιουλέκας και η Κατερίνα εξαιρούνται προς το παρόν από την ψηφοφορία. Στα στατιστικά την τελευταία εβδομάδα είμαστε πάνω-κάτω στα ίδια, είμαστε λίγο ντεφορμέ», δήλωσε ο Χριστόφορος στο χθεσινό Survivor.

«Ο τραυματισμός μου δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο για την ομάδα. Και ο Γιώργος είναι τραυματισμένος και έχει κάποιες ενοχλήσεις. Οπότε στάθηκαν στη λεπτομέρεια και ψηφίστηκα εγώ. Όλα καλά. Όσον αφορά την τοποθέτηση του Φάνη για την ψήφισή μου, που λέει ότι οι Κόκκινοι έκαναν ολόκληρη κατακραυγή απέναντι στη Δώρα και τώρα ξαφνικά ψηφίζουν εμένα. Αυτό δεν ισχύει, πάλι προσπαθεί να βγάλει θέμα από εκεί που δεν υπάρχει», είπε ο παίκτης των Κόκκινων.

«Εγώ ποτέ δεν έχω ζητήσει από κάποιον να μην με ψηφίσει επειδή είμαι τραυματισμένος. Σκέφτομαι ότι μάλλον είναι χαζοί και δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά ή το κάνουν εσκεμμένα για να δημιουργήσουν τριβές στην ομάδα, που αυτό δεν πρόκειται να συμβεί», ξεκαθαρίζει.

«Εγώ εξέφρασα την άποψη και το παράπονό μου προς το πρόσωπό της και συμφώνησαν και οι Μπλε και οι Κόκκινοι. Οπότε ο Φάνης φάσκει και αντιφάσκει πάλι», συμπλήρωσε ο Χριστόφορος.

Κόκκινη η τρίτη ασυλία

Ο αγώνας είχε ανατροπές αλλά στο τέλος η Κόκκινη ομάδα η οποία επικράτησε των «Μπλε» με σκορ 12-9.

Στη συνέχεια, οι «Μπλε» κλήθηκαν να ψηφίσουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους.

Οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν ανάμεσα στον Φάνη Μπολέτση και τον Ντάνιελ Νούρκα.

«Η κόκκινη ομάδα μίλησε, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους, με τον Ντάνιελ να βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση, παρά τις αρχικές προβλέψεις.

«Εγώ το περίμενα, το συζητήσαμε λίγο με τα παιδιά. Από κει και πέρα και ο Φάνης έθεσε τον εαυτό του υποψήφιο προς τιμήν του», είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης σχολιάζοντας την υποψηφιότητά του.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, καθώς και τον σοβαρό τραυματισμό του Φάνη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή