Γιώργος Λιάγκας σε Τσιμτσιλή και Μεσσαροπούλου: «Κάνατε λάθος, είναι ανθρώπινο»

Ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από την εκπομπή Πρωινό στον ΑΝΤ1, διέψευσε το ρεπορτάζ και, αναφερόμενος στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την ομάδα της, είπε να παραδεχθούν ότι έκαναν λάθος
Γιώργος Λιάγκας σε Τσιμτσιλή και Μεσσαροπούλου: «Κάνατε λάθος, είναι ανθρώπινο»
2'

Συνεχίστηκε η κόντρα Λιάγκα - Τσιμτσιλή με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 να δίνει νέα απάντηση για το αν τελικά θα είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο τραγουδιστής στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκης.

Ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από την εκπομπή Πρωινό στον ΑΝΤ1, διέψευσε το ρεπορτάζ και, αναφερόμενος στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την ομάδα της, είπε να παραδεχθούν ότι έκαναν λάθος.

«Άντε να ξεκινήσω από τα λεγόμενα της Σταματίνας και της κυρίας Μεσσαροπούλου. Και πετάχτηκε και ο Φραγκολιάς και είπε μία πληροφορία που δεν ξέρει κανένας. Μπράβο στον Φραγκολιά. Όντως το Σαββατοκύριακο θα κατέβω στις Σπέτσες με τον κ. Κασσελάκη στο σπίτι τους. Το λέω για πρώτη φορά, δεν θα το έλεγα. Έκανε ρεπορτάζ ο Φραγκολιάς και μπράβο του. Να απολογηθώ στην κυρία Μεσσαροπούλου γιατί κάνω μία συνέντευξη στο σπίτι του Κασσελάκη που όλοι οι δημοσιογράφοι θα ήθελαν να την κάνουν; Από πότε ο δημοσιογράφος που κάνει συνέντευξη με έναν πολιτικό, είναι εκπρόσωπος Τύπου;

Και ειλικρινά, Τίνα μου, μιλάς εσύ πώς ο καθένας κάνει ρεπορτάζ στα κόμματα. Να το πει κανένας άλλος, όχι εσύ. Είσαι έξυπνη γυναίκα και πετυχημένη, άσχετα αν έχεις κάνει μερικά λάθη, όλοι έχουμε κάνει… Όταν λοιπόν εσύ μπορεί να έχεις ένα ρεπορτάζ για τη ΝΔ, πρέπει να βγαίνουμε και να λέμε όλοι, πού το έμαθε το ρεπορτάζ η Τίνα;» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Βγήκατε και είπατε στην εκπομπή σας, ότι θα τραγουδήσει ο Αργυρός στον γάμο Κασσελάκη. Ναι ή όχι; Το είπατε γαμ@το. Δεν είναι κακό να λέτε ότι κάνατε λάθος. Είναι ανθρώπινο. Ο πρώτος που βγαίνει και λέει ότι έκανε λάθος είμαι εγώ. Βγαίνω εγώ και λέω ότι δεν θα είναι ο Αργυρός στον γάμο Κασσελάκη. Τώρα αν είναι καλεσμένος και θα πει κι ένα τραγούδι… Διέψευσα αυτό ότι δεν θα είναι αυτός που θα τραγουδήσει, και είπα ότι η λογική Κασσελάκη είναι να μην έχει σελέμπριτις στον γάμο.

Άρα λοιπόν βγείτε και πείτε συγγνώμη στο κομμάτι ότι είπατε ένα ρεπορτάζ και ήταν λάθος. Μην ζητήσετε συγγνώμη, το αποσύρω. Να ζητήσετε τώρα συγγνώμη για τον Αργυρό και τον Κασσελάκη; Είπες σήμερα Σταματίνα μου ότι έγινε πρόταση στον Μάστορα, το επιβεβαιώνω κι εγώ. Μπράβο σου, είχες δίκιο και το ρεπορτάζ ήταν σωστό. Το άλλο ήταν λάθος, δεν είναι κακό».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή