Σελίν Ντιόν: To επίσημο τρέιλερ της βιογραφίας της - «Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω»

Τον Δεκέμβριο του 2022, η Σελίν Ντιόν απευθύνθηκε στους θαυμαστές της με δάκρυα στα μάτια, λέγοντας πως η ασθένεια που έχει είναι ανίατη
dion
YouTube
2'

Kυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για το «I Am: Celine Dion», ένα βιογραφικό ντοκιμαντέρ για την πορεία της Σελίν Ντιόν στη μουσική βιομηχανία, αλλά και τις δοκιμασίες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει όπως τα τελευταία χρόνια, με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου (Stiff Person Syndrome) με το οποίο έχει διαγνωστεί.

Το κλιπ του Prime δείχνει τη μεγάλη σταρ όπως δεν την έχει ξαναδεί το κοινό της. Ξεκινάει με πλάνα από τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι και καταλήγει στο σήμερα. Η Σελίν Ντιόν μιλάει στην κάμερα με δάκρυα στα μάτια.

Για τη μάχη της με το σύνδρομο, λέει: «Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα» και παράλληλα δείχνει εικόνες της τραγουδίστριας να κάνει ασκήσεις. Το τρέιλερ προετοιμάζει τους θεατές ότι θα δουν τη μεγάλη σταρ σε στιγμές ψυχολογικής και σωματικής κατάρρευσης. Η κάμερα του ντοκιμαντέρ κατέγραψε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές που βίωσε η Ντιόν το προηγούμενο διάστημα, μερικές από τις οποίες συμπεριλήφθηκαν στο τρέιλερ.

«Μου λείπει πολύ ο κόσμος, μου λείπει» λέει κλαίγοντας η σπουδαία τραγουδίστρια. «Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω κι αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω. Δεν θα σταματήσω» κατέληξε.


Τον Δεκέμβριο του 2022, η Ντιόν απευθύνθηκε στους θαυμαστές της με δάκρυα στα μάτια, λέγοντας πως η ασθένεια που έχει είναι ανίατη και την ανάγκασε να ακυρώσει την ευρωπαϊκή της περιοδεία. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την περιοδεία Courage World Tour, όπου ακυρώθηκαν οκτώ συναυλίες η οποίες ήταν προγραμματισμένες για το καλοκαίρι του 2023 (μεταξύ αυτών και η συναυλία της στην Ελλάδα στις 9 Ιουνίου 2023).




Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή