Τηλεθέαση: Ποιες εκπομπές βλέπει το κοινό τα Σαββατοκύριακα – Οι νικητές και οι χαμένοι

Η ζώνη του Σαββατοκύριακου φαίνεται ότι δυσκολεύει τους παίκτες της TV

Τηλεθέαση: Ποιες εκπομπές βλέπει το κοινό τα Σαββατοκύριακα – Οι νικητές και οι χαμένοι
2'

Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο πέρασε και οι πρωινές με τις ενημερωτικές εκπομπές βγήκαν στον αέρα με στόχο να κερδίσουν την πρώτη θέση. Αν και στις περισσότερες περιπτώσεις τα ποσοστά τηλεθέασης κινήθηκαν… κάτω από τη βάση, υπήρξαν κάποιες μικρές εξαιρέσεις.

Συγκεκριμένα, στην πολύ πρωινή ζώνη, το «Mega Σαββατοκύριακο» έκανε 11,3% στο σύνολο και 10,6% στο δυναμικό κοινό ενώ το «Καλημέρα» στον ΣΚΑΪ 12,9% και 8,4% αντίστοιχα. Το μαγκαζίνο του OPEN, «Τώρα Μαζί», κέρδισε το 9,4% του συνόλου και το 7,4% του δυναμικού κοινού και το «Στούντιο με θέα» με τη Φαίη Μαυραγάνη το 9,9% και το 4,3% αντίστοιχα. Η παρουσιάστρια απασχολεί πολύ με το τηλεοπτικό της μέλλον και αναμένουμε ανακοινώσεις για τη μεταγραφή της.

Ο Νίκος Μάνεσης, από τις 10.00 έως τις 13.00 στον ALPHA, βρέθηκε στην κορυφή με 22,4% στο σύνολο και 18,4% στο δυναμικό κοινό. Το «Χαμογέλα και πάλι!», στο MEGA, με τη Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε στο 8,9% του συνόλου και στο 10,1% των τηλεθεατών 18-54. Το «I Love Σου Κου», με τη Μπέττυ Μαγγίρα στον ΑΝΤ1, που επίσης έχει ενδιαφέρον το τι θα κάνει το χρόνου, κατέγραψε 7,9% στο σύνολο και 9% στο δυναμικό κοινό.

Στο μέτωπο του ΣΚΑΪ, οι «Δεκατιανοί» έκαναν 10,7% στο σύνολο και 4,1% στο δυναμικό κοινό και το «Γεια σου!» -που παίρνει τη σκυτάλη- έκανε 6,5% και 6% αντίστοιχα.

Στη μεσημεριανή ζώνη, δύο ήταν οι πρωταγωνιστές. Η Ναταλία Γερμανού με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!» στον ALPHA έκανε 15,1% στο σύνολο και 12,8% στο δυναμικό κοινό. Σε απόσταση αναπνοής η infotainment εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» στο MEGA, με τον Κώστα Τσουρό, που έκανε 14,1% στο σύνολο και 10,2% στους τηλεθεατές 18-54.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή