«Έκρηξη» οργής από τον Πέτρο Τατσόπουλο - «Απειλούν ότι θα με τσακίσουν στο ξύλο»

Η αγανακτισμένη ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου για τις απειλές που δέχεται στα social media
«Έκρηξη» οργής από τον Πέτρο Τατσόπουλο - «Απειλούν ότι θα με τσακίσουν στο ξύλο»
1'

Σε έντονη αντιπαράθεση με τον δημοσιογράφο Ανδρέα Καραγιάννη ήρθε το πρωί της Δευτέρας (27/5) ο Πέτρος Τατσόπουλος στην εκπομπή «Super Katerina», με αφορμή το θέμα με το σκήνωμα του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο γνωστός συγγραφέας καυτηρίασε τη στάση της Εκκλησίας σχετικά με τα θαύματα, κατηγορώντας τη παράλληλα για εμπορευματοποίηση της θρησκείας σε βάρος των πιστών.

Πέτρος Τατσόπουλος: «Απειλούν ότι θα με ανασκολοπήσουν»

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Πέτρος Τατσόπουλος προχώρησε σε μία ανάρτηση αγανάκτησης για τις απειλές που δέχεται τις τελευταίες ώρες, ακόμα και για την ίδια του τη ζωή, μετά την διαμάχη με τον δημοσιογράφο Ανδρέα Καραγιάννη.

Η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου

«Ας ξεκαθαρίσω κάτι σε όλους αυτούς (τους πολλούς ανώνυμους ή ψευδώνυμους, καθώς και τους λίγους επώνυμους) που από το πρωί, μετά την εμφάνισή μου στην εκπομπή του Alpha, απειλούν ότι θα μου κάνουν μήνυση, θα με τσακίσουν στο ξύλο, θα με ανασκολοπήσουν κ.ο.κ. Δεν φοβάμαι να καθίσω στο σκαμνί: είμαι βέβαιος πως θα καθίσω κατηγορούμενος και θα σηκωθώ κατήγορος. Όσο για τα υπόλοιπα, ειλικρινά, φίλοι μου, όπως θα έλεγε και ο Ρετ Μπάτλερ, δεν δίνω δεκάρα. Ευχαριστώ.»

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή