Τα νέα τηλεπαιχνίδια που προσγειώνονται στην τηλεόραση

Τα κανάλια επενδύουν ιδιαίτερα στα τηλεπαιχνίδια, καθώς κερδίζουν το κοινό
2'

«Τροχός της τύχης» και «Cash or trash» στο STAR, «Chase» στο MEGA, «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», «Rouk Zouk» και «5Χ5» στον ANT1, κερδίζουν το κοινό τη φετινή σεζόν και ανοίγουν την όρεξη των στελεχών των καναλιών για περισσότερα τηλεπαιχνίδια. Έτσι, για την επόμενη σεζόν, έχουν κλειδώσει κάποιες νέες αφίξεις αλλά και ηχηρές επιστροφές στον προγραμματισμό.

Στο μέτωπο του ALPHA, το «Deal» θα επανέλθει μετά από ένα μικρό break. Αν και είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον Χρήστο Φερεντίνο, στο κανάλι αναζητούν εδώ και καιρό νέο παρουσιαστή με το όνομα ακόμη να μην έχει βρεθεί.

Στο MEGA, προκειμένου να ξεκουραστεί το «Chase» και η Μαρία Μπεκατώρου από το 7 στα 7, πήραν τα δικαιώματα του περίφημου «One Question». Σύμφωνα με τις διαρροές και τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ, η Νίκη Λυμπεράκη, η Ανθή Βούλγαρη, ο Γιώργος Καράβας αλλά και οι Μιχάλης Κεφαλογιάννης, ο Ορέστης Χαλκιάς και ο Γιώργος Λέντζας, έκαναν δοκιμαστικό. Η έκπληξη, όμως, μάλλον θα είναι μεγάλη αφού η Σμαράγδα Καρύδη έχει το προβάδισμα για την παρουσίαση. Το εν λόγω πρότζεκτ προορίζεται για το Σαββατοκύριακο, με την ηθοποιό να έχει βρεθεί κατά το παρελθόν με μεγάλη επιτυχία στο τιμόνι του «Celebrity game night».

Το STAR εξασφάλισε το τηλεπαιχνίδι «1% Club», με την Green Pixel να αναλαμβάνει την παραγωγή. Πρόκειται για μία μοναδική, συναρπαστική και χιουμοριστική ψυχαγωγική εκπομπή που δοκιμάζει τη νοημοσύνη του κόσμου με βάση μια επιστημονική έρευνα. Η επιτυχία εξαρτάται περισσότερο από το πώς σκέφτεστε, παρά από αυτό που γνωρίζετε, που σημαίνει ότι όλοι βρίσκονται σε ίσους όρους ανταγωνισμού και μπορούν να παίξουν μαζί. Είτε είστε διαγωνιζόμενοι που διεκδικούν το χρηματικό έπαθλο είτε θεατές που παίζουν με τους φίλους και την οικογένειά τους, απαντώντας σωστά σε ολοένα και πιο απαιτητικές ερωτήσεις, θα μπορούσε κάποιος να κερδίσει μια θέση στο «1% Club». Αν και ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, το φορμάτ βρίσκεται στα συρτάρια της Κηφισιάς.

Στον ΣΚΑΪ ετοιμάζονται για την απόλυτη ανατροπή! Οι άνθρωποι του σταθμού αποφάσισαν ο Χρήστος Φερεντίνος να αναλάβει ένα πρότζεκτ που αγαπήθηκε όσο λίγα μέσα από τον ΑΝΤ1, το «Still Standing». Μετρ του είδους, θα βάλει τι δική του πινελιά και θα προσπαθήσει να κερδίσει τους τηλεθεατές. Παράλληλα, σε συνεργασία με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, σκέφτονται να βάλουν στη μεσημεριανή ζώνη ένα παιχνίδι μόδας που θα θυμίζει το ξένο «Wardrobe wars».