Survivor: Με εντάσεις και κόντρες μπαίνει στην τελική ευθεία το ριάλιτι επιβίωσης

Survivor: Ένα ακόμα επεισόδιο παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor: Με εντάσεις και κόντρες μπαίνει στην τελική ευθεία το ριάλιτι επιβίωσης
3'

To Survivor 2024 επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας (27/5) με νέο επεισόδιο.

Το ριάλιτι επιβίωσης έχει μπει στην τελική ευθεία, με τους παίκτες να ανοίγουν τα χαρτιά τους και να δείχνουν πλέον το πραγματικό τους πρόσωπο.

Ο Ντάνιελ «έσφαξε» με το γάντι την Δώρα

Κατά την έναρξη του επεισοδίου, οι παίκτες σχολίασαν τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα της Κυριακής, καθώς και το συμβούλιο που ακολούθησε.

Μάλιστα, στη συζήτηση θίχτηκε το θέμα ότι όταν η Δώρα παίζει με την Κατερίνα μοιάζει να μην δίνει το 100% των δυνάμεών της – εκούσια ή ακούσια – με την ίδια να εξηγεί ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει για κανέναν λόγο ακόμα.

«Το κομμάτι Δώρα – Κατερίνα ανοίγεται κάθε φορά. Κουράστηκα μ αυτές τις ερωτήσεις και επειδή δεν θυμόμουν ακριβώς…» ξεκίνησε να λέει με τον Ντάνιελ να τη διακόπτει.

«Άρα την απέφυγες, δεν είναι ότι δεν θυμόσουν» τη διόρθωσε με εκείνη να επιμένει ότι απλώς δεν ήθελε να δώσει άλλη έκταση στο θέμα που έχει προκύψει.

Ένταση ανάμεσα σε Δαλάκα και Μπολέτση

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, η Κατερίνα Δαλάκα παραπονέθηκε στους συμπαίκτες της στην κόκκινη ομάδα, ότι οι Μπλε δεν κάνουν fair play, αφού όπως εξήγησε, είδε τον Φάνη να στήνει τα τοτέμ των παικτών στον στόχο, πιο πίσω, προκειμένου να πέφτουν εύκολα.

Όπως ήταν φυσικό επακόλουθο, δημιουργήθηκε λογομαχία ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους Μπλέ να λένε στην Κατερίνα, πως «φοβάται να συμμετάσχει στις μονομαχίες».

Με την σειρά της, η παίκτρια των Κόκκινων κατηγόρησε ανοιχτά τον Φάνη.

«Πήγαινε βάλε τα τοτέμ σας πιο πίσω για να πέσουν καλύτερα και τα λέμε μετά», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

Εκείνος τότε, της απάντησε: «Επειδή έχεις αγχωθεί εσύ τώρα, παίξε σωστά». «Τι έχω κάνει; Έχω αγχωθεί; Εγώ αγχώνομαι για να βγω στη μονομαχία; Αυτά που λέτε στα ριάλιτι; Ναι, τα έχουμε μάθει», του απάντησε εκείνη.

Τέλος, η παίκτρια πρόσθεσε: «Σε τι γκρίνιαξα; Εγώ έβαλα τα τοτέμ πιο πίσω για να πέσουν; Που κλέβεις. Έλα τώρα. Πήγαινε βάλε τα τοτέμ πιο πίσω, όπως έκανες πριν, για να κερδίσετε».

Κόκκινη η δεύτερη ασυλία

Με σκορ 12 - 10 η κόκκινη ομάδα κέρδισε την δεύτερη ασυλία.

Στη συνέχεια, οι «Μπλε» κλήθηκαν να ψηφίσουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους.

«Η μπλε ομάδα μίλησε, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους, με τον Σταμάτη Ταλαδιανό να βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Το περίμενα, τρεις επιλογές έχουν μείνει. Για άλλη μια φορά θα πάω στη μονομαχία. Δεν χρειάζεται να κάνουμε κάποια ιδιαίτερη κουβέντα. Οι τρεις μας είμαστε πολύ κοντά, γνωρίζουμε τους κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουμε. Είμαι έτοιμος για τη μονομαχία», είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης σχολιάζοντας την υποψηφιότητά του.

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα