Διάφανη Αγάπη: Κλείδωσαν οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του Alpha - Ονόματα έκπληξη

Ο ALPHA συνεχίζει να επενδύει στη μυθοπλασία με παραγωγές που θα συζητηθούν

Διάφανη Αγάπη: Κλείδωσαν οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του Alpha - Ονόματα έκπληξη
2'

Η prime time του ALPHA, για την επόμενη χρονιά, θα είναι φουλ στη μυθοπλασία με σειρές για κάθε γούστο. Μία εξ αυτών θα φέρει τον τίτλο «Διάφανη Αγάπη» και θα βγει στον αέρα με λίγα επεισόδια. Βασισμένη στο ιταλικό φορμάτ «La porta rossa» («Η κόκκινη πόρτα»), θα έχει μία εκλεκτή ομάδα πρωταγωνιστών.

Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Μιχάλης Σαράντης, Άννα Μάσχα, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Θεόβη Στύλλου, Νίκος Ψαρράς, Γιώργος Νούσης, θα απογειώσουν με τις ερμηνείες τους κάθε σκηνή αφού πρόκειται για εξαιρετικά ταλαντούχους και με θεατρικές περγαμηνές ηθοποιούς.

Κεντρικός ήρωας της σειράς είναι ένας παρορμητικός αστυνομικός που δεν ακολουθεί τις διαδικασίες ούτε τις οδηγίες που του υπαγορεύουν οι ανώτεροί του. Καλείται να λύσει την πιο δύσκολη υπόθεση της καριέρας του αφού αφορά την ίδια τη δολοφονία του. Στην πραγματικότητα, ο αστυνομικός σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια μιας αστυνομικής επιχείρησης που έκανε μόνος του, αλλά αντί να περάσει την κόκκινη πόρτα που οδηγεί στη «μετά θάνατον ζωή», επέλεξε να μείνει στον επίγειο κόσμο και να γίνει... φάντασμα για να βρει τον δολοφόνο του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει παράλληλα να σώσει την εν διαστάσει σύζυγό του που είναι δικαστικός και σύμφωνα με κάποια οράματα που έχει, θα δολοφονηθεί από τον ίδιο δράστη.

Να σημειωθεί ότι η λίστα με τις νέες σειρές του ALPHA είναι μεγάλη. Εκτός από την προαναφερθείσα και τον δεύτερο κύκλο του «Γιατρού», έρχεται το «Να με λες μαμά». Η Μαρία Κίτσου θα πρωταγωνιστήσει υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αντώνη Αγγελόπουλου, υποδυόμενη μία επιστήμονα, μία ορνιθολόγο, η οποία ανακαλύπτει ότι ένα κοριτσάκι στο χωριό που κακοποιείται. Αποφασίζει, μάλιστα, να το απαγάγει.

Ο «Τιμωρός» και «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» είναι δύο ακόμη σίριαλ. Το πρώτο θα έχει αστυνομικό περιεχόμενο, με τον Δημήτρη Λάλο στον κεντρικό ρόλο, ενώ η δεύτερη είναι μία μαύρη κωμωδία.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή