Φινάλε απόψε για την Παραλία της ΕΡΤ1 - Ποια άλλη σειρά τελειώνει άμεσα

Η μυθοπλασία θα αρχίσει σταδιακά να αποχαιρετά το φανατικό κοινό για τη φετινή σεζόν

Φινάλε απόψε για την Παραλία της ΕΡΤ1 - Ποια άλλη σειρά τελειώνει άμεσα
2'

Τη φετινή χρονιά ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια στη βραδινή ζώνη, κερδίζοντας τα ριάλιτι σόου και βάζοντας δύσκολα στον ανταγωνισμό. Η μυθοπλασία ήταν και είναι η απόλυτη κυρίαρχος, ωστόσο οι σειρές θα αρχίσουν σταδιακά να αποχαιρετούν το κοινό.

Χαρακτηριστικά, απόψε, στις 22.45, στην ΕΡΤ1, θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο της παραγωγής «Η Παραλία». Η ειδυλλιακή παραλία των Ματάλων είναι ερημωμένη, το «Mermaid Café» κατεστραμμένο και η Ελένη Ανδρουλιδάκη η κυρίαρχος της περιοχής. Ενας γάμος θα φέρει ξανά μαζί όλους τους κατοίκους του χωριού, αλλά και τους χίπηδες, τους οποίους η Αστυνομία έχει απελευθερώσει μετά την κράτησή τους για ενάμιση μήνα. Στο γλέντι του γάμου είναι προσκεκλημένοι όλοι, χίπηδες και χωριανοί, εκτός από την Ελένη, ενώ η Τες, έναν μήνα νωρίτερα από το αναμενόμενο, γεννάει στο ιατρείο του Χάρη. Αργότερα, αφού οι χίπηδες χαιρετήσουν τους ανθρώπους με τους οποίους συνδέθηκαν, αποχωρούν από την παραλία και μαζί τους ο Σήφης, ο οποίος συνοδεύει τη Λόρα στη χώρα καταγωγής της. Η Νάταλι, όμως, με τη σειρά της και αφού συζητήσει με τη Μαρία για το μέλλον της σχέσης τους, αποφασίζει να παραμείνει κοντά στο μέρος που για εκείνη αποτελεί το πραγματικό της σπίτι.

Να σημειωθεί ότι η σειρά θα επανέλθει με δεύτερο κύκλο επεισοδίων, καθώς εγκρίθηκαν συνολικά 150 νέα επεισόδια. Μαίρη Μηνά και Μαρία Ναυπλιώτου, που πραγματοποίησαν δυναμική είσοδο τις τελευταίες εβδομάδες, θα παραμείνουν στο βασικό καστ και στον δεύτερο κύκλο της «Παραλίας» μαζί με τον Γιώργο Νινιό και τον Δημήτρη Μοθωναίο.

Στις 06 Ιουνίου, στο μέτωπο του ΑΝΤ1, ολοκληρώνει την πορεία της η σειρά «Ο πρώτος από εμάς» που δεν θα συνεχιστεί του χρόνου. Στο τελευταίο επεισόδιο, η Κάτια είναι αγχωμένη γιατί είναι η παρουσίαση του βιβλίου της. Η Έλενα δεν ξέρει πως να αντιδράσει όταν η Σμαράγδα της ανακοινώνει πως θα φύγει ταξίδι με έναν άντρα 30 χρόνια μικρότερό της. Η Μελίνα έχει κάποιες προεφηβικές εκρήξεις στο σχολείο και ο Νικόλας καλείται να βρει λύση για να μην συνεχιστεί η άσχημη συμπεριφορά της. Ο Άλκης μένει μόνος του στο σπίτι με το μωρό και δεν προλαβαίνει να πάει στην παρουσίαση… Όλοι ανησυχούν πως έχει συμβεί το χειρότερο…

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή