Survivor: Εκνευρισμένη η Κατερίνα Δαλάκα με την υποψηφιότητά της - Ειρωνικά σχόλια από τους παίκτες

Survivor: Την τρίτη υποψήφια της εβδομάδας έμαθαν το βράδυ της Τρίτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor: Εκνευρισμένη η Κατερίνα Δαλάκα με την υποψηφιότητά της - Ειρωνικά σχόλια από τους παίκτες
4'

Οδεύοντας προς το φινάλε του Survivor 2024 και την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, η αγωνία «χτυπά» κόκκινο.

Μπλε και Κόκκινοι δίνουν τα πάντα για την παραμονή τους στο παιχνίδι, προκειμένου να φτάσουν κοντά στην κατάκτηση της νίκης, είτε με θεμιτά, είτε με αθέμιτα μέσα.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τη διαμάχη Μπλε και Κόκκινων, αφού ο Φάνης Μπολέτσης κατηγορήθηκε από την αντίπαλη ομάδα και συγκεκριμένα την Κατερίνα Δαλάκα για «κλεψιά» στον στίβο μάχης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το θέμα σχολιάστε στο συμβούλιο του νησιού.

Μιλώντας σήμερα, στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, η Κατερίνα Δαλάκα είπε: «Στο συμβούλιο αυτό διαδραματίστηκαν για άλλη μια φορά, πολλά γεγονότα. Πάει να σε κλέψει αγωνιστικά και σε κατηγορεί κιόλας ότι δημιουργείς θέμα κι έχεις πρόβλημα μαζί του. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του, δεν με απασχολεί καθόλου τι κάνει, αλλά το να δω κάτι που είναι άδικο δεν γίνεται να μην το σχολιάσω. Οπότε, δεν δημιούργησα κάτι που δεν υπάρχει, είδα κάτι και το σχολίασα. Κι οποιοσδήποτε να το έκανε, είτε από τη δική μου ομάδα, είτε από την αντίπαλη, το ίδιο θα έκανα γιατί είναι αδικία και δεν μου αρέσουν οι αδικίες».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως η ειρωνική στάση που έχει ο Φάνης είναι αυτό που την ενοχλεί. «Παίζουμε όλοι εδώ με ίσους όρους, παλεύουμε πέντε μήνες, οπότε ούτε για πλάκα το έκανε, ούτε οι ειρωνείες ότι έκανα κακό στην ομάδα μου. Μετά πήγα στον παιχνιδά και του είπα ότι έβαλε τα τοτέμ πίσω. Δεν μου αρέσει καθόλου η ειρωνική του στάση, οι ειρωνείες του στυλ "ποια να κλέψω; Τη Δαλάκα;". Γενικά, μιλάει πάντα ειρωνικά, δεν μιλάει ποτέ κανονικά, θεωρεί ότι είναι το επίκεντρο και όλοι δημιουργούμε θέματα χωρίς να υπάρχουν. Όχι, εκείνος δημιουργεί θέματα κι εμείς είμαστε οι σχολιαστές των θεμάτων, οπότε δεν έχουμε κάποια εμμονή μαζί του. Αυτός είναι πάντα το επίκεντρο σε όποιο θέμα και αν προκύψει», εξήγησε.

Τέλος, ανέφερε πως η ίδια πάντα τον ρωτά με ενδιαφέρον για τον τραυματισμό του, ενώ τόνισε επίσης, πως δεν την ενδιαφέρει να γίνει αρεστή σε όλους.

«Ίσα ίσα πάντα ρωτάω πώς είναι το χέρι του, ο ώμος του, πάντα off camera αυτά, γιατί αν τα έκανα on camera, θα έλεγαν ότι προσπαθώ να φανώ καλή. Δεν έχω ανάγκη να φανώ καλή, ξέρω τι είμαι και δεν με ενδιαφέρει καθόλου να κάνω κάτι για τα μάτια του κόσμου ποτέ. Είμαι αυτή που είμαι, είτε αρέσω, είτε όχι. Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους, δεν είναι εφικτό, όπως εκεί έξω, έτσι κι εδώ μέσα. Έχω απόλυτα καθαρή συνείδηση με αυτό το κομμάτι και δεν καίγομαι να γίνω αποδεκτή από κανέναν», είπε κλείνοντας.

Μπλε η τρίτη ασυλία

Ο αγώνας για την ασυλία ήταν συγκλονιστικός αλλά στο τέλος η Μπλε ομάδα επικράτησε των «Κόκκινων» με σκορ 12-11.

Στη συνέχεια, οι «Κόκκινοι» κλήθηκαν να ψηφίσουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους.

«Η κόκκινη ομάδα μίλησε, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους, με τον Κατερίνα Δαλάκα να βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση, παρά τις αρχικές προβλέψεις.

«Με εκπλήσσει γιατί θεωρώ ότι είμαι πιο πάνω από τον Γιώργο Γκιουλέκα χωρίς να θέλω να τον προσβάλω. Από εκεί και πέρα είναι δεκτή η ψήφος και θα παλέψω όπως κάνω πάντα. Είμαι πανέτοιμη. Δεν μου αρέσει να κάνω συζητήσεις και να επηρεάζω. Θέλω να δω καθαρά τη γνώμη του άλλου και μετά να κρίνω το αποτέλεσμα», είπε μεταξύ άλλων η Δαλάκα σχολιάζοντας την υποψηφιότητά της.

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν την επόμενη μέρα της υποψηφιότητας της Δαλάκα...

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα