Τελικός Conference League: Φέρνει αλλαγές στο πρόγραμμα των καναλιών

Στις 22.00 θα μεταδοθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα

Τελικός Conference League: Φέρνει αλλαγές στο πρόγραμμα των καναλιών
INTIME
2'

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Europa Conference League έχει ξεκινήσει, με την Ολυμπιακό να ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα με στόχο το ευρωπαϊκό τρόπαιο. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας θα μεταδοθεί από το MEGA, στις 22.00, ενώ από τις 21.00 θα υπάρχει εκπομπή με ζωντανές συνδέσεις, σχολιασμό και εικόνες από τη μεγάλη βραδιά.

Το ματς φέρνει αλλαγές στον προγραμματισμό των αντίπαλων καναλιών, καθώς τα στελέχη γνωρίζουν ότι το βλέμμα του κοινού θα είναι στραμμένο στο μεγάλο κανάλι. Έτσι, ο ALPHA θα προβάλλει στις 21.00 τον «Σασμό» για να ακολουθήσει ξένη ταινία και όχι επεισόδιο της σειράς «Το Προξενιό της Ιουλίας». Παράλληλα, στο STAR, δεν θα βγει στον αέρα ούτε το «MasterChef» ούτε η βραδινή εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Ζήνα το βράδυ».

Στον ΑΝΤ1 θα μεταδοθούν κανονικά οι σειρές «Ψυχοκόρες» και «Ο πρώτος από εμάς», όπως και στον ΣΚΑΪ το «Survivor». Στη σειρά του ΑΝΤ1, μάλιστα, το επεισόδιο θα είναι καθηλωτικό. Η Μάγια μαθαίνει για τις κρυφές μεταφορές χρημάτων που κάνει ο πατέρας της. Ο Παύλος στο νοσοκομείο διαβάζει στην εφημερίδα για τη δολοφονία του Σπύρου. Η Ευανθία επιστρέφει στο σπίτι και η Φρόσω τής δίνει να καταλάβει πως οι όροι έχουν αντιστραφεί. Η Νέλλα τρελαίνεται στην ιδέα πως ο Τάσος έχει σχέση με τη Δεσποινιώ και ξεσπά στη Μαρίκα. Με τη Μαρίκα, όμως, συγκρούεται και ο Σώτος, ο οποίος έχει ακούσει τι έκανε ο πατέρας του στους εργάτες και αποφασίζει να φύγει από το σπίτι μια για πάντα. Ο Λεωνίδας δίνει μια συμβουλή στη Βασιλική για να βγει από τη δύσκολη θέση που έχει έρθει.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή