Γιώργος Μαζωνάκης: Πως έχασε το ακίνητο στη Μύκονο - Η μεταβίβαση που δεν γνώριζε

Νέες αποκαλύψεις για την νομική υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδερφή του, Βάσω.

mazonakis
2'

Με βασικό αντικείμενο περιουσιακές διαφορές τους η δικαστική διαμάχη που ξεκίνησε ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδερφή του, Βάσω, φέρνει νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα τα δύο αδέρφια δεν έχουν επαφές μεταξύ τους και η επικοινωνία τους γίνεται μέσω των δικηγόρων τους. Ενώ σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που έγιναν στο Fay's Time: «Το ακίνητο στη Μύκονο είναι σταγόνα στον ωκεανό», όπως χαρακτηριστικά είπε η Φαίη Σκορδά, από δική της πηγή.

Ο Άγγελος Βουράκης ενημέρωσε πως υπήρχε πληρεξούσιο από τον Γιώργο Μαζωνάκη προς την αδερφή του για το διάστημα που διαχειριζόταν υποθέσεις του. Η πλευρά του καλλιτέχνη επικαλείται πως έγινε χρήση του για τη μεταβίβαση του ποσοστού ιδιοκτησίας του ακινήτου, χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει ή να έχει συναινέσει: «Το ακίνητο ανήκει στην εταιρία, είναι ιδιοκτησία της εταιρίας.

Ούτε στον Γιώργο Μαζωνάκη ανήκει ως φυσικό πρόσωπο, ούτε στην αδερφή του ως φυσικό πρόσωπο. Όποιος έχει τις μετοχές τις εταιρίας, έχει και το ακίνητο.

Τον Αύγουστο του 2023 ο Γιώργος Μαζωνάκης φέρεται να μεταβίβασε το ποσοστό του, 5% στην αδελφή του και 5% στον κύριο Δημήτρη Μακρυνιώτη. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, λοιπόν, φέρεται να μην έχει συναινέσει ποτέ να μεταβιβάσει αυτό το ποσοστό.

Υπήρχε ένα πληρεξούσιο του Γιώργου Μαζωνάκη προς την αδερφή του που της επέτρεπε να τον εκπροσωπεί σε όλα. Φέρεται η αδερφή του να έκανε χρήση του πληρεξουσίου. Τυπικά ήταν καλυμμένη. Φέρεται να χρησιμοποίησε το πληρεξούσιο, να έγινε η μεταβίβαση των μετοχών, εν αγνοία του Γιώργου Μαζωνάκη», αποκάλυψε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή