Βασιλική Τρουφάκου: Αδημοσίευτα στιγμιότυπα από την γέννηση του γιού της

Η τρυφερή ανάρτηση της Βασιλικής Τρουφάκου από τον τοκετό της
2'

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Βασιλική Τρουφάκου, αφού την Κυριακή (26/5) έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες με τον γιο της από το μαιευτήριο, τις οποίες είχε συνοδεύσει γράφοντας: «Ήρθες κι άνθισε η καρδιά μου. Τα καταφέραμε αγοράκι μου».

Σήμερα, Τετάρτης 29/5 η Βασιλική Τρουφάκου θέλησε να μοιραστεί στιγμιότυπα λίγο μετά τον τοκετό της με την ίδια και το μωρό της.

Η ανάρτηση της Βασιλικής Τρουφάκου με το νεογέννητο γιό της

Η ηθοποιός φαίνεται ιδιαίτερα συγκινημένη, ενώ αυτή τη φορά στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Χθες είχα τα γενέθλια μου. Και εδώ είναι εικόνες από τα αληθινά γενέθλια της καρδιάς μου, του μωρού μου.

Θέλω μόνο να πω πόσο ευγνώμων είμαι. Και να ευχαριστήσω το μαιευτήριο και όλο το φανταστικό προσωπικό του, μα πιο πολύ απ’όλους τον μαιευτήρα μου, Αναστασιο Κωνσταντόπουλο – που σε όλη τη διαδρομή της εγκυμοσύνης μου, με όπλιζε με αυτοπεποίθηση και σιγουριά ώστε να μπορώ να αντεπεξέρχομαι, στις υποχρεώσεις, τις παραστάσεις, τα ταξίδια και τις ανάγκες αυτών των εννέα μηνών, υπενθυμίζοντας μου πως η έγκυος γυναίκα σε μια καλή εγκυμοσύνη θα πρέπει μεν να προσέχει, αλλά δεν είναι μια ασθενής γυναίκα.

Τους ευχαριστώ ακόμα παραπάνω, λοιπόν, γιατί μου προσέφεραν τη δυνατότητα του φυσιολογικού τοκετού, μια δυνατότητα που πολλές γυναίκες στην χώρα μας, παρά την προσωπική τους επιθυμία, στερούνται. Εγώ και ο μικρός μου, σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για τις ευχές!

Θα απαντήσουμε σε όλους. Έχω πλημμυρίσει αγάπη».

Σχετικές ειδήσεις