Survivor 2024: «Είναι εγωίστρια» - «Κατακεραύνωσαν» την Κατερίνα Δαλάκα οι συμπαίκτες της

Με κατεβασμένα μούτρα η Κατερίνα Δαλάκα μετά την υποψηφιότητά της προς αποχώρηση

Survivor 2024: «Είναι εγωίστρια» - «Κατακεραύνωσαν» την Κατερίνα Δαλάκα οι συμπαίκτες της
1'

Το Survivor 2024 βρίσκεται στην τελική ευθεία με τους παίκτες να μάχονται για να φτάσουν όσο πιο κοντά γίνεται στο μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Πλέον κανένας δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής, αφού όλοι θα μονομαχήσουν και όλοι κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός ριάλιτι.

Στην χθεσινή ψηφοφορία προς αποχώρηση, το όνομα της Κατερίνας Δαλάκα είναι εκείνο που βγήκε από την κάλπη, με την ίδια να μην το παίρνει και πολύ καλά.

Οι παίκτες σχολιάζουν την Κατερίνα Δαλάκα για τα κατεβασμένα... μούτρα

Η αλλαγή στην διάθεση της Κατερίνας Δαλάκα δεν έμεινε απαρατήρητη από τους συμπαίκτες της, οι οποίοι έσπευσαν να την σχολιάσουν μπροστά στην κάμερα.

Ο Χριστόφορος Ταξίδης σχολίασε: «Γυρίσαμε από το τρίτο συμβούλιο της εβδομάδας. Δεν πήγε και τόσο καλά. Ψηφίστηκε η Κατερίνα Δαλάκα. Δεν είδα να το παίρνει και πάρα πολύ καλά. Αντέδρασε λίγο».

Στην συνέχεια ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους είπε: «Εντωμεταξύ δεν σου φαίνεται πολύ περίεργο που από χθες η Κατερίνα είναι σαν να έχει πιει το αμίλητο νερό;», με τον Γιώργο Γκιουλέκα να απαντά: «Ούτε κουβέντα».

Σε άλλο σημείο, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους ακούγεται να λέει: «Τρομερό... και άμα έχει στραβώσει με κάτι δεν πρέπει να μας μιλήσει;», ενώ συμπλήρωσε «Μπορεί να υπάρχει συσσωρευμένη ψυχολογική πίεση και κάπως έτσι να της βγήκε και είναι και ο χαρακτήρας που είναι έτσι εγωίστρια».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα