ANT1: Το μεγάλο στοίχημα της βραδινής ζώνης και οι άντρες σωτήρες που αναλαμβάνουν δράση

Τα στοιχήματα του ANT1 για την επόμενη χρονιά είναι πολλά…

ANT1: Το μεγάλο στοίχημα της βραδινής ζώνης και οι άντρες σωτήρες που αναλαμβάνουν δράση
3'

Η φετινή σεζόν, στη βραδινή ζώνη, είχε θετικό πρόσημο για τον ANT1. Η παραγωγή μυθοπλασίας «Μάγισσα» και τώρα οι «Ψυχοκόρες» κερδίζουν το στοίχημα κι έτσι τα στελέχη επιθυμούν να συνεχίσουν σε αυτό το επιτυχημένο μονοπάτι. Τα σχέδια και οι σκέψεις για την επόμενη χρονιά είναι πολλές, ωστόσο οι αντενικοί θέλουν να κρατήσουν «χαμηλά τη μπάλα» ακόμα.

Τα περιορισμένα μπάτζετ, λόγω των αλλαγών στις επιδοτήσεις της μυθοπλασίας, τούς οδηγούν σε δύο «κλειδωμένες» -μέχρι στιγμής- σειρές για τις οποίες τηρούν σιγήν ιχθύος.

Μία εξ αυτών η «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά». «Όπως η μέρα συνυπάρχει με τη νύχτα… η αγάπη με το μίσος… το καλό με το κακό… έτσι και για κάθε Κυπριανή, θα υπάρχει πάντα μια Θεοφανώ. Κι αυτή η αλυσίδα δε θα σπάσει ποτέ… Θα τη συναντάμε από την αρχή… μέχρι το τέλος του κόσμου. Στην αρχή αυτής της αλυσίδας, είναι το επόμενο ταξίδι. Στο μακρινό 1710, στην Ενετοκρατούμενη Μάνη. Εκεί, όπου οι δύο αυτές δυνάμεις δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά. Μια σύγκρουση που άφησε ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολούθησαν. Η ίδια αλυσίδα θα μας οδηγήσει μέχρι το 1910…όπου ένας απόγονος προσπαθεί να βρει τις απαντήσεις για ένα χάρισμα που μπορεί να είναι τελικά κατάρα. Θα’ ναι, όμως, το τέλος του ταξιδιού; Σταματάει ποτέ, στ’ αλήθεια, αυτό το ταξίδι;», έχει αναφέρει το συγγραφικό δίδυμο Τσαμπάνη-Καλκόβαλη. Στη δημοσιότητα έχει δοθεί το πρώτο teaser αλλά και οι φωτογραφίες της πρωταγωνίστριας Μαρίας Κίτσου. Η ταλαντούχα ηθοποιός, μετά τις «Άγριες Μέλισσες», επιστρέφει στην TV με τη «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά» σε έναν ρόλο που θα συζητηθεί.

https://www.youtube.com/watch?v=KiPchzAXZS0

Στον ANT1, μαγειρεύεται και η μεταφορά του «Gran Hotel». Η ιστορία επικεντρώνεται σε έναν άντρα, που φτάνει στο ξενοδοχείο που εργάζεται η αδελφή του. Εκεί τον πληροφορούν ότι έχει απολυθεί. Έτσι, προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει λύνοντας το μυστήριο.

Η βραδινή ζώνη της επόμενης σεζόν δεν θα έχει, μόνο, σειρές! Θα έχει και ενδιαφέροντα πρότζεκτ. Στη φαρέτρα του ΑΝΤ1 μπαίνει ο τρίτος κύκλος του «Dragon’s Den» με τον Σάκη Τανιμανίδη να δηλώνει: «Το “Dragon’s Den” είναι στον ΑΝΤ1, από εδώ ξεκίνησε, θα παραμείνει εδώ και θα πάμε σίγουρα και για season 3 με εμένα παρουσιαστή». Όπως φαίνεται, ο Σάκης με τον Γιώργο Μαυρίδη θα μπουν ξανά σε γυρίσματα και για την ταξιδιωτική εκπομπή «World Party». H εκπομπή επιστρέφει και πρόκειται για 10 με 12 επεισόδια, ενώ θα βγει στον αέρα αμέσως μετά το τέλος της νέας ταξιδιωτικής εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου «Road Show».

Αναφερόμενοι στον Γρηγόρη, θεωρείται ένα από τα δυνατά χαρτιά του Αμαρουσίου κι έτσι θα έχει τρία φορμάτ. Εκτός του ταξιδιωτικού, το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» και το «The 2night show» θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης φέρνοντας πρωτιές τα βράδια.

Μεγάλο στοίχημα είναι και η υπό συζήτηση βραδινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, που ακόμη δεν έχει κλειδώσει. Το επόμενο διάστημα θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, προκειμένου να διαμορφωθεί η επόμενη βραδινή ζώνη και οι πρωταγωνιστές της να πάρουν θέση.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή