Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν μιλάω για την τηλεόραση» - Η αντίδραση του όταν ρωτήθηκε για Καινούργιου

«Άκουσα από κάποιον ότι «το πήραμε» και δεν το πίστευα, νόμιζα ότι με τρόλαραν», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν μιλάω για την τηλεόραση» - Η αντίδραση του όταν ρωτήθηκε για Καινούργιου
1'

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» για το Tv Queen, ενώ απέφυγε να απαντήσει σε οτιδήποτε αφορά στην Κατερίνα Καινούργιου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε αρχικά: «Έβλεπα τον αγώνα σε ένα tablet την ώρα του live, χωρίς αυτό να μου αφαιρεί τη δυνατότητα να παρακολουθώ τι γίνεται στην εκπομπή. Στο πρώτο ημίχρονο είχα απογοητευτεί, η αγωνία κορυφωνόταν και στα 4 λεπτά που περάσαμε μπροστά μου κόλλησε το τάμπλετ. Άκουσα από κάποιον ότι «το πήραμε» και δεν το πίστευα, νόμιζα ότι με τρόλαραν», περιγράφει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στη συνέχεια, όταν η ρεπόρτερ του είπε πως η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε την on air αντίδρασή του στη νίκη του Παναθηναϊκού, ο παρουσιαστής αρκέστηκε να απαντήσει: «Σε ευχαριστώ, καλημέρα, να είσαι καλά».

«Δεν μιλάω για την τηλεόραση. Μιλάω για τη Eurovision – την τελευταία φορά που βγήκα -, μιλάω για τα αθλητικά, είμαι μαθηματικός, μουσικός και ό,τι θέλετε από τα ερωτικά ως εμπειρία όχι ως δράση… και κοινωνιολογικά», συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή