«Χείμαρρος» η Αναστασία Γιούσεφ: Διέρρευσαν απαγορευμένες φωτογραφίες της στο διαδίκτυο

«Πρόσεχε και σου'ρχεται», είπε η Αναστασία Γιούσεφ σε εκείνους που δημοσιοποίησαν απαγορευμένες φωτογραφίες της στο Διαδίκτυο
1'

Σε ένα δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε η Αναστασία Γιούσεφ με βίντεό της στο TikTok το απόγευμα της Πέμπτης (30/5).

Αφορμή στάθηκαν εικόνες της χορεύτριας που διέρρευσαν στο διαδίκτυο από κάμερα ασφαλείας, όταν η ίδια βρέθηκε σε αποθήκη μαγαζιού προκειμένου να αλλάξει ρούχα για να εμφανιστεί να χορέψει στη σκηνή.

Η γνωστή χορεύτρια, μέσα από ανάρτηση στο Tik Tok, ζητά απαντήσεις, ενώ κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το συγκεκριμένο σημείο, καθώς αδυνατεί να θυμηθεί τον χώρο από τον οποίο διέρρευσαν οι εικόνες.

«Δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου, έχω φρικάρει. Θέλω να μου πείτε όσες δουλεύετε σε αυτά τα μαγαζιά λογικά αναγνωρίζετε το μέρος. Είναι μια αποθήκη ενός μαγαζιού, εγώ δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να θυμηθώ, έχω θολώσει. Πρέπει οπωσδήποτε να βρω ποιο μαγαζί είναι αυτό, οπότε αν κάποιος γνωρίζει την αποθήκη αυτή, παρακαλώ να μου στείλει μήνυμα γιατί πρέπει να τιμωρηθεί αυτός που το έκανε», αναφέρει η Αναστασία Γιούσεφ.

https://www.tiktok.com/@anastasiagiousefofficial/video/7374788907843472672

Ενώ σχολιάζει ξεσπώντας: «Είναι ξεφτίλας, μου έχει χαλάσει όλη την ημέρα. Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη, πολλοί μου έχετε στείλει μήνυμα.

Αναρωτιέμαι δηλαδή αν τύχαινε να ήμουν γυρισμένη από την μπροστά μεριά και όχι με την πλάτη, αυτός ο άνθρωπος θα με έβγαζε στο ίντερνετ γυμνή; Πάμε καλά; Αυτό είναι βία», αναφέρει η Αναστασία Γιούσεφ.

Σχετικές ειδήσεις