Survivor: Όλοι θέλουν να πάνε τελικό – Νέες αλλαγές ανακοινώνει ο Λιανός

Survivor: Την αποχώρηση του Γιώργου παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor: Όλοι θέλουν να πάνε τελικό – Νέες αλλαγές ανακοινώνει ο Λιανός
2'

Τελευταία ημέρα προβολής του Survivor 2024 για αυτή την εβδομάδα και οι παίκτες κληθηκαν να αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι θα δουν βίντεο με αγαπημένα τους πρόσωπα, με την Κατερίνα Δαλάκα και την Δώρα Νικολή να ξεσπούν σε κλάματα.

Η Δώρα Νικολή είπε: «Όλοι θέλουν να το ζήσουν αυτό αλλά εγώ που έχω παιδιά είναι πιο έντονο. Το θέλω! Δεν περίμενα να στείλει ο μπαμπάς μου.», ενώ σε άλλο σημείο είπε για τον μπαμπά της «Θα ήθελα να ακούσω τι μου λέει γιατί από τα λόγια του θα ακούσω αν είναι υπερήφανος για μένα όσο είμαι εδώ! Έχουν μεγάλη βαρύτητα τα λόγια του».

Στη συνέχεια η Κατερίνα Δαλάκα δήλωσε: «Είμαι αρκετά κουρασμένη ψυχικά το τελευταίο διάστημα γιατί σωματικά έχω μάθει να αντέχω. Όσο δύσκολα κι αν περνάω σκέφτομαι τους δικούς μου ανθρώπους και αντλώ δύναμη από εκεί. Θα κάνω τα πάντα να κερδίσουμε το έπαθλο. Θέλω πολύ να δω τη μητέρα μου. Οι γονείς μου και τα αδέλφια μου είναι πάντα εκεί και με στηρίζουν μια ζωή».

«Μπλε» η επικοινωνία

Στο χθεσινό επεισόδιο (30/5) του Survivor η μπλε ομάδα πήρε τη νίκη που τους χάρισε το έπαθλο επικοινωνία κερδίζοντας τους κόκκινους με το σκορ 8-5.

Στη συνέχεια, οι παίκτες της μπλε ομάδας, είδαν βίντεο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

«Δεν θα πω αντίο, θα πω εις το επανιδείν»

Στη συνέχεια, ακολούθησε ο σημαντικότερος αγώνας της εβδομάδας που δεν ήταν άλλος από τον αγώνα αποχώρησης από το Survivor.

Το τελικό αγώνισμα, Γιώργος και Χριστόφορος μονομάχησαν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Με σκορ 5-2, στο παιχνίδι παρέμεινε ο Χριστόφορος με αποτέλεσμα ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν θα πω αντίο, θα πω εις το επανιδείν», είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης λίγο πριν αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι.

Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το βράδυ της Κυριακής, ένα ακόμα αγώνισμα ασυλίας, καθώς και μια ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, σχετικά με την πορεία του παιχνιδιού, με φόντο, την τελική τετράδα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα