Πότε θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τους παρουσιαστές και τα συμβόλαιά τους

Ο χρόνος πιέζει και τα στελέχη των καναλιών με τους τηλεαστέρες πρέπει να αποφασίσουν πώς θα πορευτούν

Πότε θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τους παρουσιαστές και τα συμβόλαιά τους
2'

Ο Μάιος μάς αποχαιρετά, σήμερα, και ένας καυτός Ιούνιος έρχεται… όχι μόνο στο θερμόμετρο αλλά και στο καζάνι της TV. Τα περιθώρια στενεύουν και οι ιθύνοντες πρέπει να καθίσουν με τους τηλεαστέρες στο τραπέζι των συζητήσεων και να δουν αν θα βγει λευκός καπνός ή όχι!

Στο μέτωπο του ANT1, τα ραντεβού με τη Μπέττυ Μαγγίρα προχωρούν αλλά οι δύο πλευρές δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε συμφωνία. Από τη μία οι άνθρωποι του καναλιού ψάχνουν ιδέες και τρόπους να δουν πώς μπορεί να συνεχιστεί το «I Love Σου Κου» με ανεβασμένα ποσοστά, από την άλλη η παρουσιάστρια θέτει τους δικούς της όρους. Την ίδια στιγμή, η Μαρία Αναστασοπούλου απασχολεί με το τηλεοπτικό της μέλλον και για το αν θα παραμείνει στο Μαρούσι σε άλλη ζώνη, στο Σαββατοκύριακο, μετά την απόφασή της να αποχωρήσει από το «Καλημέρα Ελλάδα». Η Φαίη Μαυραγάνη φαίνεται ότι είναι ήδη με τα κλειδιά για την πόρτα του ΣΚΑΪ στο χέρι δημιουργώντας χώρο και χρόνο για την προαναφερθείσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα θα δρομολογηθούν στον ΑΝΤ1 μετά τις Ευρωεκλογές καθώς τώρα το βλέμμα είναι στραμμένο στην ενημέρωση και στο πώς διαχειριστούν την εκλογική βραδιά.

Από το Μαρούσι στη Συγγρού και τα γραφεία του MEGA, όπου εκεί δύο γυναίκες έχουν προβάδισμα τη μεταγραφική περίοδο. Η μία είναι η Φαίη Σκορδά, η οποία θα αναλάβει την πρωινή ζώνη εκτός απροόπτου. Οι ιθύνοντες αναμένουν την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον σταθμό του Φαλήρου για να πέσουν οι τελικές υπογραφές. Έτσι, υπολογίζεται ότι όλα τα τελειώσουν τον Ιούλιο. Η Αναστασία Γιάμαλη δεν θα περάσει απαρατήρητη, αφού ο δρόμος για το MEGA έχει ανοίξει. Τις επόμενες εβδομάδες θα οριστικοποιηθεί και το δικό της deal, με τη δημοσιογράφο να ανεβαίνει level μετακομίζοντας σε μεγάλο κανάλι.

Από αυτή τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η Ζήνα Κουτσελίνη. Οι συζητήσεις με το STAR έχουν ξεκινήσει, συμφωνία όμως δεν έχει επέλθει. Οι άνθρωποι του καναλιού δεν επιθυμούν να συνεχιστεί η βραδινή εκπομπή, σε αντίθεση με τη σιδηρά κυρία του κοινωνικού ρεπορτάζ. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, όπου θα ολοκληρωθεί η σεζόν, θα έχουν ληφθεί οι αποφάσεις με τη Ζήνα να καλείται να πάρει μια μεγάλη απόφαση μετά από αρκετά χρόνια συνεργασίας με τον σταθμό της Κηφισιάς.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή