Δημήτρης Κόκοτας: Σε ΜΑΦ ο τραγουδιστής - «Χρειάζεται υπομονή», λέει η σύζυγός του

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μετά από δύο μήνες νοσηλείας στη ΜΕΘ πλέον έχει επαφή με το περιβάλλον, ενώ παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν μιλάει, αντιδρά και μπορεί να ανοίξει τα μάτια του, με την κατάστασή

Δημήτρης Κόκοτας: Σε ΜΑΦ ο τραγουδιστής - «Χρειάζεται υπομονή», λέει η σύζυγός του
1'

Ο Δημήτρης Κόκοτας μετά από 63 ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Γεννηματάς μεταφέρθηκε χθες σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, με την κατάσταση της υγείας του να εμπνέει αισιοδοξία.

Στο πλευρό του συνεχώς βρίσκεται η σύζυγός του Κατερίνα, η οποία επικοινώνησε με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» δηλώνοντας πως «χρειάζεται υπομονή, σαν ένα ποτήρι που το γεμίζεις σταγόνα σταγόνα κάθε μέρα».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μετά από δύο μήνες νοσηλείας στη ΜΕΘ πλέον έχει επαφή με το περιβάλλον, ενώ παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν μιλάει, αντιδρά και μπορεί να ανοίξει τα μάτια του, με την κατάστασή του να ειναι σταθερή και την σύζυγό οτυ να εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία.

«Επειδή έχω μιλήσει κι εγώ με την Κατερίνα αρκετές φορές, θέλω να πω το εξής: έχει απλώσει τα χέρια της και τον έχει παραδώσει στον Θεό, τον έχει αφήσει στα χέρια του για να τον κάνει καλά, να τον προστατεύσει και να τον επιστρέψει στην οικογένειά του», ανέφερε στην εκπομπή η Ζήνα Κουτσελίνη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή