Γέννησε η Ελισάβετ Σπανού - Σε πελάγη ευτυχίας με την κορούλα της

Η Ελισάβετ Σπανού έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Γέννησε η Ελισάβετ Σπανού - Σε πελάγη ευτυχίας με την κορούλα της
Instagram
2'

Νέα χαρμόσυνη είδηση «έσκασε» στην ελληνική showbiz, αφού μετά την Βίκυ Κάβουρα και η Ελισάβετ Σπανού έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή από την τραγουδίστρια η οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες αγκαλιά με την κόρη της.

«Τα καταφεραμε κορίτσι μου.

Έχοντας γύρω μας, μια μεγάλη αγκαλιά. Υπηρχε ένα “πλέγμα” προστασίας, αγάπης και υποστήριξης όλο αυτόν τον καιρό για μένα και αυτό το υπέροχο πλάσμα που ήρθε στον κόσμο!
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου @angelaninou75 Κρυσταλλινα, Γιάννη, Νικόλα , @il_rigos @katerina_ponti @fotiszoglo, Χρήστο, Αθηνά “φλου»! @michalismoschou @aspa_g_xidakis , @areti_dimitropoulou , Βασιλική…

Μαμα… μπαμπά…εύχομαι να καταφέρνω να στέκομαι δίπλα στο κορίτσι μου με την την φροντίδα και την αγάπη που δώσατε! Ευχαριστώ τον @omilosiaso και το προσωπικό που μας πρόσεξαν με τόση ευγένεια και υπευθυνότητα! Ευχαριστώ Τον Γιώργο Σταμο πολύ τυχερή να σε έχω δίπλα μου γιατρέ! την μαία μου Ντίνα Πολυχρονοπουλου καθως επίσης ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ στον dr Πλούταρχο Κούρτη

Υπάρχει ένας άνθρωπος όμως για τον οποίο οι λέξεις δεν φτάνουν… Θα τις πω γιατί δεν έχω άλλο τρόπο… ωστόσο δεν είναι αρκετές να ξέρεις… σε ευχαριστώ Ευριπίδη Μπιλιράκη!

Είμαι τυχερή που πριν 22 χρόνια βρέθηκα στο ιατρείο σου! Έκτοτε νιωθω πιο ασφαλής απλά γιατί ξέρω ότι υπάρχεις! Σπάνιος επιστήμονας! Υπέροχος άνθρωπος! Ιατρικά δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη παρακολούθηση! Και ταυτόχρονα στήριξη ! Ενθάρρυνση ! αισιοδοξία! Με λίγα λόγια, πάντα εκεί! Με κάθε τρόπο».

https://www.instagram.com/p/C7ocu4FobgZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή