Γιώργος Παπαγεωργίου: Η τρυφερή αναφορά στην Δανάη Μιχαλάκη και ο ρόλος του ως μπαμπάς

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου για το νέο του ρόλο ως μπαμπάς 
Γιώργος Παπαγεωργίου: Η τρυφερή αναφορά στην Δανάη Μιχαλάκη και ο ρόλος του ως μπαμπάς
1'

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε την Παρασκευή (31/5) ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πατρότητα, την εμπειρία του από τον τοκετό της Δανάης Μιχαλάκη, ενώ εξέφρασε τον σεβασμό του σε όλες τις γυναίκες που βιώνουν αυτό το θαύμα της φύσης.

«Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον με πολλές γυναίκες, γιαγιάδες, θείες, νονές. Πάντα εκτιμούσα και θαύμαζα τη γυναικεία φύση. Οι γυναίκες δίπλα στις οποίες μεγάλωσα, ήταν πολύ διαφορετικές η μια με την άλλη… Οπότε για μένα όλο αυτό το κομμάτι της γυναικείας φύσης μου ήταν κάτι πολύ οικείο. Όταν λοιπόν μάθαμε με τη Δανάη ότι θα κάνουμε κόρη, πέταξα από τη χαρά μου, ήθελα πάρα πολύ να κάνουμε κοριτσάκι» δήλωσε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

«Στη συνέχεια, αυτό που είδα που έκανε η γυναίκα μου μαζί με τη μαία στον τοκετό… Ήμουν μέσα στον τοκετό. Ήταν η πιο ωραία εμπειρία της ζωής μου, το έχω στο μυαλό μου σαν ένα όνειρο. Φοβήθηκα γιατί είναι το άγνωστο και δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Είναι αυτό που λέω, ότι υποκλίνομαι στις γυναίκες, εγώ ήμουν απλά υποστηρικτικός. Όλο αυτό που περνάει η γυναίκα στην εγκυμοσύνη και στη μητρότητα είναι κάτι στο οποίο στέκομαι, το θαυμάζω και προσπαθώ να βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ» είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή