ΕΡΤ1: Φόρτσα στις σειρές - Η νέα παραγωγή με τον Μελέτη Ηλία και τον Δημήτρη Πιατά

Η δημόσια τηλεόραση ετοιμάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα για την επόμενη χρονιά
ΕΡΤ1: Φόρτσα στις σειρές - Η νέα παραγωγή με τον Μελέτη Ηλία και τον Δημήτρη Πιατά
2'

Το καλοκαίρι μπαίνει δυναμικά για τη δημόσια τηλεόραση, αφού ήδη έχουν κλειδώσει οι παραγωγές μυθοπλασίας που θα δούμε τη νέα χρονιά. Μία από τις καινούργιες παραγωγές, που ανακοινώθηκε και θα είναι καθημερινή, φέρει τον τίτλο «Αρχελάου 5».

Η υπόθεση εκτυλίσσεται σε πολυκατοικία στο Παγκράτι και πρόκειται για μία σύγχρονη κωμωδία, με έξυπνο χιούμορ, πολυδιάστατους χαρακτήρες, τη φρέσκια σκηνοθετική ματιά των Λήδας Βαρτζιώτη, Δημήτρη Τσακαλέα και Φωτεινής Κοτρώτση, με εξαιρετικούς ηθοποιούς (Μελέτης Ηλίας, Δημήτρης Πιατάς, Γιάννης Καράμπαμπας, Νατάσσα Εξηνταβελώνη, Χάρης Χιώτης, Άλκηστις Ζιρώ) και συντελεστές. Στην τρέλα της Αθήνας τού σήμερα, πέντε χαρακτήρες φαινομενικά διαφορετικοί μεταξύ τους, γεμάτοι αντιθέσεις και αντιφάσεις, έρχονται κοντά με αφορμή το μπαρ της Αρχελάου 5, στο Παγκράτι, που ανοίγει ο ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Στέφανος. Παρεξηγήσεις, τσακωμοί, εκπλήξεις, απρόοπτα, όμορφες στιγμές και παράξενα γεγονότα συνθέτουν με κωμικό τρόπο την κοινή καθημερινότητα των πέντε αυτών ανθρώπων αλλά και κάποιων άλλων, που εισβάλλουν δυναμικά στη ζωή τους… Ο ματαιόδοξος Στέφανος, ο κουλτουριάρης σκηνοθέτης Ορφέας, η απελευθερωμένη Δώρα, η συντηρητική Λυδία και η αδίστακτη Κέλλυ αντιμετωπίζουν την τρέλα της Αθήνας ζώντας τραγελαφικές καταστάσεις.

Παράλληλα, όπως ήδη έχουμε γράψει, θα προβληθεί η «Μαρία που έγινε Κάλλας». Σε παραγωγή Feelgood Entertainment και σε σκηνοθεσία Όλγας Μαλέα, η παραγωγή θα αφορά στις άγνωστες πτυχές της ζωής της Μαρίας Κάλλας και θα είναι γεμάτη από μουσική και πολιτισμό.

Το «Δίχτυ» είναι ένα ακόμη σίριαλ, που θα βγει στην αέρα. Πρόκειται για μια συγκλονιστική σειρά με τη σκηνοθετική ματιά του Μανούσου Μανουσάκη που έρχεται το φθινόπωρο στην ΕΡΤ. Αποτελείται από έξι αυτοτελής αστυνομικές ιστορίες και στο επίκεντρο βρίσκεται μία επίλεκτη ομάδα αστυνομικών της Γενικής Ασφάλειας, η οποία αναλαμβάνει την επίλυση σημαντικών και ειδικού ενδιαφέροντος υποθέσεων. Πλαισιωμένη από ένα καστ εξαίρετων ηθοποιών, όπως η Άννα–Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Ορέστης Τζιόβας, η Φιόνα Γεωργιάδη, ο Σπύρος Μαραγκουδάκης, η Κατερίνα Κρανίδη και η Αναστασία Γαλερού-Βλάσση, η σειρά ακολουθεί τους ήρωες κάθε ιστορίας στις παρυφές του «μαύρου» και του «άσπρου», τους βλέπει να γίνονται έρμαια των παθών τους, όπου θύματα και θύτες έρχονται αντιμέτωποι με καταστάσεις μεγαλύτερες από το μέγεθός τους. Οι αστυνομικοί εμπλέκονται συναισθηματικά στις υποθέσεις που αναλαμβάνουν, κινδυνεύουν, κρίνουν και κρίνονται, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα που απασχολούν σήμερα την ελληνική κοινωνία.

Τη λίστα με τις προαναφερθείσες συμπληρώνουν οι νέοι κύκλοι των σειρών «Έρημη Χώρα», «Ηλέκτρα», «Παραλία».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή