STAR: Πότε τελειώνει MasterChef και Κουτσελίνη

Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν στο Star έχει ξεκινήσει

STAR: Πότε τελειώνει MasterChef και Κουτσελίνη
2'

Ο Ιούνιος έκανε την εμφάνισή του και, από εδώ και στο εξής, διαδοχικά οι εκπομπές και τα πρότζεκτ θα αποχαιρετούν το κοινό. Στο μέτωπο του STAR την αρχή θα κάνουν το «MasterChef» και η βραδινή εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

Συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός μαγειρικής θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου. Ο τελικός θα ξεκινήσει στις 21.00 με τους Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη να ετοιμάζονται να ανακοινώσουν τον μεγάλο νικητή. Ο παίκτης, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του, αλλά τον εαυτό του και θα ανταπεξέλθει στις εξαιρετικά εφευρετικές μαγειρικές δοκιμασίες του MasterChef 2024, εκτός από το τρόπαιο και τον τίτλο θα κερδίσει 70.000€ ως χρηματικό έπαθλο και επιπλέον 30.000€ σε εξοπλισμό για επαγγελματική κουζίνα. Για πρώτη φορά θα υπάρξει έπαθλο και για τον 2ο φιναλίστ του τελικού, που θα εισπράξει το ποσό των 30.000€!

Η κοινωνική εκπομπή «Ζήνα το βράδυ» φαίνεται ότι θα ρίξει αυλαία νωρίτερα, στις 5 Ιουνίου δηλαδή αν και ακόμη δεν έχει κλειδώσει κάτι λόγω των επερχόμενων Ευρωεκλογών. Η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τα στελέχη του STAR για την ανανέωση του συμβολαίου της, αλλά ακόμη δεν έχει βγει λευκός καπνός. Οι δύο πλευρές διαφωνούν ως προς την βραδινή εκπομπή της παρουσιάστριας, καθώς το κανάλι θεωρεί ότι δεν πρέπει να συνεχιστεί ενώ η ίδια η Ζήνα θέλει να δώσει χώρο και χρόνο σε κάτι που επένδυσε προσωπικά και το θεωρεί στοίχημά της. Έτσι, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο αφού η πρωινή της εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είναι από τις πιο επιτυχημένες του σταθμού.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή