Ανδρέας Μικρούτσικος: Εκνευρίστηκε με σχόλιο παίκτριας στο «TV Queen» - «Είναι ανεπίτρεπτο»

«Βαθιά μέσα μου υπάρχει το ρατσιστικό, γιατί μεγάλωσα με αυτό και οι κοινωνίες για να το αποτινάξουν πρέπει να αλλάξουμε πολλές γενιές» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος
Ανδρέας Μικρούτσικος: Εκνευρίστηκε με σχόλιο παίκτριας στο «TV Queen» - «Είναι ανεπίτρεπτο»
2'

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος φάνηκε πως εκνευρίστηκε κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου στο «TV Queen» με την διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα σε δύο κορίτσια.

«Άκουσα την Αναστασία να λέει "την ψηφίζω λόγω της προσωπικότητας και της φυσιογνωμίας της". Το "της φυσιογνωμίας της" είναι από υφέρπων μέχρι ακραίος ρατσισμός. Τι πάει να πει "την ψηφίζω λόγω της φυσιογνωμίας;". Ότι αυτή δηλαδή, η φυσιογνωμία δεν μπορεί να λειτουργήσει; Για μένα είναι απόλυτα ρατσιστικό και είναι ανεπίτρεπτο να αρθρώνεται μέσα σε μία εκπομπή που τη βλέπει κόσμος», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θα έλεγα όμως, για να μην αδικήσω κανέναν ότι μπορεί και στην Αναστασία εν τη ρύμη του λόγου, να της ξέφυγε αυτό. Θα το έλεγα, θα της το έδινα αυτό το δικαιολογητικό και θα της έλεγα "όταν λες ότι την ψηφίζεις λόγω φυσιογνωμίας, έχει ρατσιστικές ενδείξεις, επειδή είναι Ασιάτισσα ή επειδή είναι διαφορετική". Δεν είναι σωστό να αρθρώνουμε έτσι. Είναι σαν να λες "τον ψηφίζω γιατί έχει αυτή την σεξουαλική ταυτότητα" ή "τον ψηφίζω γιατί είναι μεγάλος στην ηλικία". Όλα αυτά είναι ηλικιακός ρατσισμός ή ρατσισμός για οτιδήποτε».

Τόνισε επιπλέον, πως κάποια στερεότυπα που κυριαρχούν στην κοινωνία θα έπρεπε να έχουν αλλάξει, ειδικά όταν είναι ρατσιστικά προς κάποιους.

«Βαθιά μέσα μου υπάρχει το ρατσιστικό, γιατί μεγάλωσα με αυτό και οι κοινωνίες για να το αποτινάξουν πρέπει να αλλάξουμε πολλές γενιές. Για αυτό είνααι επιτακτικό να μην αφήνουμε, εν προκειμένω για θέματα εξέλιξης ρατσισμού και υπόλοιπων δικαιωμάτων, να πέφτει κάτω ούτε ένας τόνος», σημείωσε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή