Αστέρες της TV που «έχασαν τη λάμψη» τους - Θυμηθείτε τους

Ποιοι είναι όμως εκείνοι οι τηλεοπτικοι αστέρες που έχασαν τη λάμψη τους και χάθηκαν από το προσκήνιο και τους τηλεπτικούς δέκτες;

Αστέρες της TV που «έχασαν τη λάμψη» τους - Θυμηθείτε τους
2'

Ονοματολογίας το ανάγνωσμα αυτές τις μέρες στον μαγικό κόσμο της TV, όπου στο «τηλεοπτικό τραπέζι» πέφτουν ονόματα παρουσιαστών, ακόμα και κάποιων που έχουν...αποσυρθεί εδώ και χρόνια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso στη διάρκεια της τηλεοπτικής ιστορίας πέρασαν πολλοί από τους δέκτες μας, κάποιοι πρόσκαιρα, κάποιοι για...πάντα.

Ποιοι είναι όμως εκείνοι οι τηλεοπτικοι αστέρες που έχασαν τη λάμψη τους και χάθηκαν από το προσκήνιο και τους τηλεπτικούς δέκτες;

Τη δεκαετία του '90, στα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης, μεσουράνησαν αρκετοί τηλεοπτικοί αστέρες, οι οποίοι όμως στη συνέχεια ..χάθηκαν.

Ο παρουσιαστής κυρίως τηλεπαιχνιδιών Μίλτος Μακρίδης, επέλεξε να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, η Σία Λιαροπούλου που είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται μέσω εκπομπών κοινωνικού κι όχι μόνο περιεχομένου, εκτιμάται ότι έκανε στροφή στην επαγγελματική καριέρα της και ασχολείται με ξενοδοχειακές μονάδες.

Η Κατερίνα Λάσπα που απασχολεί κατά διαστήματα τις τηλεοπτικές εκπομπές με πιο πρόσφατο επεισόδιο, αυτό της έκδοσης του διαζυγίου της. Ξεκίνησε από τοπικό σταθμό της Θεσσαλονίκης το μακρινό 1997 και προσγειώθηκε σε πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια έως και το 2006, οπότε κι έγραψε τον επίλογο της τηλεοπτικής καριέρας της.

Βάσια Λόη, Μαριέττα Χρουσαλά που επέλεξαν τις οικογένειες τους και αποσύρθηκαν από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στο δημοσιογραφικό πεδίο, Μπήλιω Τσουκαλά η οποία με το τέλος της εκπομπής της «Έχει γούστο», ακολούθησε τον σύζυγό της τον οποίο και βοηθά σε γαστρονομικούς οδηγούς. Η Μαρία Χούκλη, ο Αιμίλιος λιάτσος, ο Θοδωρής Δρακάκης, η Μάρω Λεονάρδου και η Τζέλα Παυλάκου είναι μόνο μερικοί από τους γνωστούς δημοσιογράφους που επί χρόνια συντρόφευαν το τηλεοπτικό κοινό και επέλεξαν να απομακρυνθούν από το τηλεοπτικό γυαλί.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή