Κατερίνα Ζαρίφη: Δεν νομίζω ότι μπορώ να υπηρετήσω μια πρωινή καθημερινή εκπομπή

Η Κατερίνα Ζαρίφη συμπλήρωσε: «Θεωρώ πολύ βασικό για τον άνθρωπο που ηγείται να διατηρήσει το χιούμορ του, αλλά να διατηρήσει και τις ισορροπίες»
Κατερίνα Ζαρίφη: Δεν νομίζω ότι μπορώ να υπηρετήσω μια πρωινή καθημερινή εκπομπή
1'

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Ζαρίφη, κάθισε σήμερα στον καναπέ της εκπομπής του Mega και μεταξύ άλλων μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, το ενδεχόμενο να τη δούμε στην πρωινή καθημερινή ζώνη, αλλά και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Περισσότερη αγωνία είχα κατά την μετάβαση στο να κάνω κάτι μόνη μου, όχι για το όνομα ”Ζαρίφη” να πάρει τα πάνω του , αλλά να κάνω αυτή την μετάβαση και να διατηρήσω τα χαρακτηριστικά μου», είπε αρχικά η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Μάλιστα, η Κατερίνα Ζαρίφη συμπλήρωσε: «Θεωρώ πολύ βασικό για τον άνθρωπο που ηγείται να διατηρήσει το χιούμορ του, αλλά να διατηρήσει και τις ισορροπίες». Μιλώντας για τον εαυτό της ανέφερε: «Θεωρώ ότι έχουμε λίγο μπερδευτεί στο τι σημαίνει το ”σπάω αυγά”. Δεν είμαι καλή στο κομμάτι του να απαντήσω σε κάποιον. Δεν είναι θέμα διπλωματίας, γιατί σε αυτούς που δεν έχω απαντήσει, δεν έχω και καλές σχέσεις».

Η Κατερίνα Ζαρίφη ξεκαθάρισε: «Αν θιγεί η αξιοπρέπειά μου ή αν κάποιος θίξει κάτι που για εμένα είναι κόκκινη γραμμή, θα απαντήσω. Απαντάω σε ρατσιστικά και ομοφοβικά σχόλια, δεν κρατιέμαι».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή