Survivor 2024: Ένταση και κατηγορίες κατά του Γκιουλέκα - Η τριάδα που «φαίνεται» πως θα πάει τελικό

Όλα όσα θα συμβούν απόψε στο Survivor
Survivor 2024: Ένταση και κατηγορίες κατά του Γκιουλέκα - Η τριάδα που «φαίνεται» πως θα πάει τελικό
1'

Οι παίκτες του Survivor έναν μήνα πριν από τον μεγάλο τελικό προετοιμάζονται καθώς βρίσκονται στην τελική ευθεία. Την κούπα θα σηκώσει ένας παίκτης όπως κάθε χρόνο στο Γαλάτσι και θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Σήμερα, κόκκινοι και μπλε παίκτες θα δώσουν «μάχη» για την πρώτη ασυλία της νέας εβδομάδας. Το επεισόδιο ξεκινάει με κατηγορίες κατά του Γιώργου Γκιουλέκα.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπλε ομάδα θα τον κατηγορήσει πως ενώ είχε στα πόδια του τον κρίκο της Δώρας Νικολή στο προηγούμενη αγώνισμα εκείνος έκανε πως δεν τον βλέπει με σκοπό να την κατηγορήσει και να χάσει. Μάλιστα, έκαναν αναφορά και στις δικές του κατηγορίες προς τον Φάνη Μπολέτση πως έκλεψε σε αγώνισμα αλλά όλα αυτά δεν θα κρατήσουν για πολύ.

Ο Γιώργος Λιανός θα κάνει μια πολύ σημαντική ανακοίνωση στις δυο ομάδες γεγονός που θα φέρει μεγάλες ανατροπές.

Οι πιο «δυνατοί» παίκτες

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα στατιστικά, η τριάδα που φαίνεται πως θα φτάσει στον τελικό του Survivor είναι η εξής:

Φάνης Μπολέτσης με ποσοστό 80%, Κατερίνα Δαλάκα με 68,89% και Γιώργος Γκιουλέκας με 63% είναι από τους καλύτερους αγωνιστικά παίκτες και πρώτοι στην κατάταξη με τις νίκες.

Τα στατικά αυτά καταγράφονται από την πρώτη ημέρα των παικτών στο παιχνίδι.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή