Ελένη Χατζίδου: Τιμητικό να έρθει στην εκπομπή μου ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Η Ελένη Χατζίδου μίλησε για τον ανταγωνισμό και τους υπόλοιπους παρουσιαστές 
1'

Η Ελένη Χατζίδου μίλησε για το ενδεχόμενο να κάνει βραδινή εκπομπή. Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον, λέγοντας: «Έχουμε ραντεβού με το Star την άλλη βδομάδα. Να μιλήσουμε με την άλλη πλευρά και μετά, θα τα πούμε όλα. Με τον ίδιο αέρα, την ίδια χαρά και τον ίδιο ενθουσιασμό θα επιστρέψουμε».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό και τους υπόλοιπους παρουσιαστές. «Όλοι είναι σπουδαίοι. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας, να μας γουστάρουν οι τηλεθεατές. Ωραίος ο ανταγωνισμός και μακάρι να πάμε όλοι καλά. Γίνεται να μοιραστούν αυτά τα νούμερα;», δήλωσε.

Μιλώντας για τα άτομα με τα οποία θα μπορούσε να συνεργαστεί, η Ελένη Χατζίδου ανέφερε: «Είναι τιμητικό να έρθει στην εκπομπή μου ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Βεβαίως, θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, μου αρέσει που έχει άποψη και την υποστηρίζει, το λέω μέσα από την καρδιά μου».

Για το ενδεχόμενο να αναλάβει βραδινή εκπομπή, είπε: «Δεν βγαίνω μάνα μου. Κάτσε να κάνουμε το πρωινό, θα κάνουμε και βραδινό;».