Μαρία Αναστασοπούλου: Το ραντεβού με τον ΑΝΤ1 που θα κρίνει το επαγγελματικό της μέλλον

Τα σενάρια γύρω από το επαγγελματικό μέλλον της Μαρίας Αναστασοπούλου και η μεταγραφολογία στην ελληνική τηλεόραση
2'

Σε πρόσωπο - κλειδί έχει εξελιχθεί για τη διαμόρφωση της νέας τηλεοπτικής σεζόν, στην πρωινή ενημερωτική ζώνη η Μαρία Αναστασοπούλου, καθώς μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της, με το τέλος της σεζόν, από το «Καλημέρα Ελλάδα», πολλά είναι τα σενάρια γύρω από το επαγγελματικό της μέλλον.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News της Κυριακής, η δημοσιογράφος έχει κρίσιμο ραντεβού στα μέσα της εβδομάδας με τον ΑΝΤ1, που θα κρίνει την τελική έκβαση των διαπραγματεύσεων, με την πρόταση που της έχει γίνει να αφορά στην παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου, χωρίς όμως να συνεχίσει την «Αρένα».

Αυτό φαίνεται πως δεν βρίσκει εντελώς σύμφωνη την Μαρία Αναστασοπούλου, αν και τα «αγκάθια» υπάρχουν εκατέρωθεν και κάπου εκεί μπαίνει στο κάδρο η προηγούμενη επαγγελματική στέγη της, ο ΣΚΑΪ.

Το κανάλι του Φαλήρου, προσέγγισε την Μαρία Αναστασοπούλου και όπως αναφέρει το δημοσίευμα της πρότεινε να σταθεί στο πλευρό του Άρη Πορτοσάλτε στην καθημερινή ζώνη 12:00-14:00.

Εκτός Open ο Παναγιώτης Στάθης

Μία τρανταχτή αποχώρηση έρχεται και στο Open. Ο Παναγιώτης Στάθης ολοκληρώνει την συνεργασία του με το κανάλι του Κορωπίου όταν τελειώσει η τηλεοπτική σεζόν και δεν έχει πρόθεση να ανανεώσει, ενώ βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1, όπου είναι πολύ πιθανό να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, εάν ωστόσο δεν συμφωνήσει με το κανάλι του Αμαρουσίου η Μαρία Αναστασοπούλου.

Η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1 μένει ούτως ή άλλως «ακέφαλη», καθώς θεωρείται δεδομένη η ολοκλήρωση της συνεργασίας της Φαίης Μαυραγάνη με τον σταθμό, αφού φαίνεται πως μετακομίζει στο Φάληρο για να παρουσιάσει την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

Μπορεί ΑΝΤ1 και ΣΚΑΙ να είναι στο επίκεντρο των ανακατατάξεων στην πρωινή ενημερωτική ζώνη, όμως έντονες είναι οι πιέσεις που ασκούνται και στη δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Χριστίνα Βίδου, από τον σταθμό Action24 για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Το ρεπορτάζ ωστόσο αναφέρει ότι είνα απίθανο να φύγει από το Ραδιομέγαρο και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει στην παρουσίαση της εκπομπής «Συνδέσεις» μαζί με τον Γιώργο Παπαχλιμίντζο.