Καθηλωτικά επεισόδια στις σειρές λίγο πριν το τέλος – Τι θα δούμε

Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν έχει ξεκινήσει

Καθηλωτικά επεισόδια στις σειρές λίγο πριν το τέλος – Τι θα δούμε
5'

Ο Ιούνιος έκανε την εμφάνισή του και, μέχρι το τέλος του μήνα, τα αγαπημένα σίριαλ θα αποχαιρετίσουν το κοινό. Έτσι, στην τελική ευθεία, οι εξελίξεις θα είναι πολλές και ανατρεπτικές. Τι θα δούμε, όμως, απόψε;

Ο Παράδεισος των Κυριών, ALPHA 20.00

Η Βικτώρια, λέει στον Ρένο πως ο Σίμος έβαλε τον Σπανό να τον δολοφονήσει… Όταν ο Ρένος αρνείται να το πιστέψει, η Βικτώρια, τον προκαλεί, λέγοντάς του να πάει να βρει τον Σπανό και να τον ρωτήσει. Η Δωροθέα, αποφασίζει να φύγει για το Σάλτσμπουργκ. Όταν επισκέπτεται την Όλγα και της το ανακοινώνει, εκείνη, προσπαθεί να την μεταπείσει. Όλα, όμως, θα αλλάξουν, όταν η Δωροθέα της αποκαλύψει σε ποιον έγραψε το πατρικό τους σπίτι… Η Αμαλία, ζητάει, απελπισμένη, από τον Ντίνο να φύγουν οι δυο τους μακριά από όλους… Ο Πασχάλης, άναυδος, βλέπει τους αριθμούς του λαχείου στην εφημερίδα και καταλαβαίνει ότι έχει κερδίσει τον πρώτο λαχνό. Ο Ρένος, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα, αποφασισμένος να δώσει τον Σίμο ως συνεργό της Βικτώριας… μόνο που την ίδια στιγμή μπαίνει στο γραφείο και ο ίδιος ο Σίμος. Η Δωροθέα, αφήνει κάτω από την πόρτα του Σίμου έναν φάκελο με ένα γράμμα και μια φωτογραφία που αποδεικνύει πολλά.

Σασμός, ALPHA 21.00

Το γράμμα της Εύας ξεδιαλύνει το μυστήριο και κάνει τους Σταματάκηδες να τη δουν με άλλο μάτι, έστω και μετά θάνατον. Την ίδια ώρα, η επιστροφή του Αντώνη σηματοδοτεί την άγρια σύγκρουσή του με τον εισαγγελέα Γιακωβάκη. Δύο διαφορετικοί κόσμοι έρχονται αντιμέτωποι και θα υπάρξουν απώλειες… Η Μαρίνα επισκέπτεται τον Μαθιό, και του λέει κάτι, που θα τον αφήσει ενεό. Η απειλή της οικογένειας των Μουντάκηδων όλο και θεριεύει, και η Καλλιόπη προσπαθεί να πείσει τον Τηλέμαχο να ταχθεί με το μέρος τους και να βοηθήσει, ώστε να αποφευχθούν τα αντίποινα. Οι ώρες κυλούν αργά και βασανιστικά στο κελί για τη Βασιλική, που κάνει μαύρες σκέψεις για το μέλλον της, όπως και η Θοδώρα, για αυτό που περιμένει τον Γιώργο. Ο τελευταίος, σε μία συζήτηση με τον Αντώνη, θα καταλάβει ότι τα χειρότερα είναι μπροστά. Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει και καμία πράξη, ανεξαρτήτως κινήτρου, δε θα μείνει ατιμώρητη.

Η Γη της Ελιάς, MEGA 21.00

Ο Μάνος προσπαθεί να κόψει τις αμφεταμίνες και βρίσκεται σε δραματική κατάσταση, ενώ η Μαρίνα τού δείχνει με κάθε τρόπο τη συμπαράστασή της. Η Μαργαρίτα, που επίσης καταλαβαίνει τι συμβαίνει, είναι πρόθυμη να τον βοηθήσει, αλλά εκείνος ντρέπεται να της μιλήσει για το πρόβλημά του. Στο μεταξύ, εντελώς ξαφνικά, εμφανίζεται η Αμαλία στο σπίτι της Ιουλίας στην Κηφισιά και ο Ισίδωρος δείχνει να μην χαίρεται πολύ με αυτή την επίσκεψη. Ο Τζον αντιλαμβάνεται ότι η Φιλιώ έχει μεγαλύτερα προβλήματα απ’ ό,τι πίστευαν και αναλαμβάνει δράση προκειμένου να της δώσει δύναμη και αυτοπεποίθηση. Η Άννα καταλαβαίνει ότι ο Αποστόλης ήταν αυτός που «κάρφωσε» εκείνη και τον Πότη στον Κουράκο και γίνεται χαμός. Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην Αστυνομία δηλώνει την ύπαρξη ενός πτώματος στο δάσος. Ο Κουράκος και η ομάδα του πηγαίνουν επιτόπου αλλά δεν βρίσκουν το πτώμα, εντοπίζουν όμως ίχνη φόνου.

Οι Ψυχοκόρες, ΑΝΤ1 21.00

Μετά την απόπειρα δολοφονίας στο σπίτι των Κοτρώτσηδων, ο Σώτος καταλήγει στο νοσοκομείο και η Μαρίκα μαθαίνει το μυστικό της Αρχοντούλας. Ο Παύλος επιστρέφει σπίτι, ενώ ο Ερμής με την Αγνή έρχονται πιο κοντά. Η Βικτωρία ετοιμάζεται να δώσει τη Δεσποινιώ σε υποψήφιο αγοραστή ως αντάλλαγμα για τα χρέη του Τάσου, αλλά εκείνος έχει δεύτερες σκέψεις. Ο Κοσμάς καταφέρνει να μιλήσει με τον Αρδίτη και η ένταση μεταξύ τους κλιμακώνεται. Η σχέση της Φρόσως και της Ευανθίας βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί. Η Τοτό ξεγελά τη Μαρίκα, όμως, ο Χρόνης έχει άλλα σχέδια. Η Βασιλική συναντά τον Δαμιανό και η Μάγια έναν παλιό φίλο και θαυμαστή της.

Οι Παγιδευμένοι, ΑΝΤ1 22.30

Ενώ όλα τα στοιχεία που προκύπτουν ενοχοποιούν τον Δημήτρη, η Άννα παλεύει να βρει αποδείξεις που θα τον αθωώσουν για να μην μπει φυλακή. Ο Αλέκος από την δική του πλευρά ψάχνει στοιχεία που να ξεσκεπάζουν τον Ιάσονα. Ο Σπύρος, ο Ανδρέας, η Αγγελική και η Υβόννη βοηθούν σ’ αυτή την προσπάθεια. Θα καταφέρουν να βρουν αποδεικτικά στοιχεία που θα ελευθερώσουν τον Δημήτρη μέχρι να παραπεμφθεί στον Ανακριτή; Ή ο Ιάσονας θα βάλει σ’ εφαρμογή άλλο ένα σχέδιο που θα ενοχοποιεί την Άννα αυτή τη φορά; Τι απόφαση θα βγάλει ο Ανακριτής για τον Δημήτρη;

To Ναυάγιο, MEGA 22.50

Μετά τις απειλές της Ευγενίας, ο Ιπποκράτης νιώθει τον κλοιό γύρω του να στενεύει και ζητάει τη βοήθεια της Δήμητρας. Εκείνη του αποκαλύπτει πως το ημερολόγιο της Κλαίρης δεν γράφει τίποτα για τον περιβόητο εραστή και ο Ιπποκράτης καταλαβαίνει το σχέδιο της Ευγενίας. Τα νέα για τον θάνατο του Βλάσση φτάνουν στην Αθήνα αλλά ο Μάκης δεν μπορεί να ειδοποιηθεί, αφού βρίσκεται στο πλοίο για την Κρήτη. Η μοίρα τού επιφυλάσσει να μάθει για τον θάνατο του πατέρα του με τον πιο άσχημο τρόπο. Η Λίνα είναι αποφασισμένη να τρέξει κοντά του ακόμα κι αν ο Μάκης δεν τη θέλει εκεί. Ο Δημοσθένης ψάχνει κάποιον μάρτυρα να καταθέσει υπέρ του Μιχάλη και ανακαλύπτει πως υπάρχει μια τελευταία ελπίδα. Ο Ιπποκράτης ζητάει συνάντηση από την Ευγενία και η σύγκρουση μεταξύ τους είναι αναπόφευκτη. Οι απειλές της Ευγενίας πυροδοτούν τα πιο βίαια ένστικτα του Ιπποκράτη. Έχει σκοτώσει μία φορά και πλέον δεν διστάζει να το κάνει και δεύτερη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή