Βασίλης Καρράς: Η σχέση με τον Πασχάλη Τερζή και ο λόγος που δεν τραγούδησε ποτέ στην Τουρκία

Άγνωστες πτυχές της ζωής του Βασίλη Καρρά αποκάλυψε ο βιογράφος του, Θάνος Κανούσης

Βασίλης Καρράς: Η σχέση με τον Πασχάλη Τερζή και ο λόγος που δεν τραγούδησε ποτέ στην Τουρκία
2'

Με προσμονή αναμένει το κοινό του Βασίλη Καρρά την κυκλοφορία της βιογραφίας του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί στις 17 Ιουνίου στο «Άλσος» στην Αθήνα.

Ο συγγραφέας της βιογραφίας του Βασίλη Καρρά με τίτλο «Καλησπέρα και καλή βραδιά», Θάνος Κανούσης, μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του τραγουδιστή.

Μεταξύ άλλων, ο Θάνος Κανούσης μίλησε για τα φτωχικά παιδικά χρόνια του Βασίλη Καρρά, την σχέση του με τον Πασχάλη Τερζή και τον λόγο που δεν τραγούδησε ποτέ στην Τουρκία.

Τα φτωχικά παιδικά χρόνια του Βασίλη Καρρά

Όπως επεσήμανε ο Θάνος Κανούσης για τα παιδικά χρόνια του τραγουδιστή: «Ο Βασίλης δεν ξέχασε ποτέ τα φτωχικά παιδικά του χρόνια! Αυτό το παιδί ξυπνούσε στις 3 τα ξημερώματα για να πουλήσει κουλούρια και λαχεία. Έμενε με την οικογένειά του σε μια παράγκα στην Ηλιούπολη, όπου το ρέμα τον χειμώνα τους έπαιρνε την παράγκα. Δεν το ξέχασε ποτέ αυτό! Όλα αυτά τον έκαναν ιδιαίτερα ευαίσθητο απέναντι σε οποιονδήποτε είχε ανάγκα, γιατί η ζωή δεν του πήγε καλά».

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Όταν δεν υπήρχε πια η παράγκα, πήγαινε με ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο σε μια κληματαριά και , για να θυμηθεί όσα βίωσε και όσα σκέφτηκε μεγαλώνοντας».

Η σχέση με τον Πασχάλη Τερζή

«Ο κόσμος πίστευε πως οι σχέσεις του δεν ήταν καλές, όμως όλο το διάστημα της ασθένειάς του, η επαφή ήταν πολύ συχνή, ο Πασχάλης Τερζής ήταν δίπλα με καθημερινά τηλεφωνήματα. Πολλές φορές ο Βασίλης έδινε κουράγιο στον Πασχάλη, στις μάχες που έδιναν εκετέρωθεν».

Ο λόγος που δεν τραγούδησε ποτέ στην Τουρκία

«Κάποια στιγμή τον ρώτησα, γιατί δεν πάει να τραγουδήσει στην Τουρκία και μου είπε το εξής: "Θάνο δεν έχω κάτι με τον λαό της Τουρκίας, αλλά δεν μου πάει, ρε φίλε, να πάω εκεί όπου υπέφεραν οι πρόγονοί μου"», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή