Κωνσταντίνος Αργυρός: Η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα, στην απονομή του διαμαντένιου δίσκου του

«Η δημιουργία της οικογένειας είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Αργυρός 
Κωνσταντίνος Αργυρός
1'

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τιμήθηκε σε εκδήλωση στο Ζάππειο στην απονομή του διαμαντένιου δίσκου. Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσαν η οικογένεια του Κωνσταντίνου Αργυρού, οι φίλοι του αλλά και η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα.

Σε δηλώσεις του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέφερε αρχικά: «Δεν φανταζόμουν ποτέ από όταν ξεκίνησα 5-6 χρονών με τα πρώτα βήματα στο πιάνο ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή». Στη συνέχεια, τόνισε ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή για εκείνον είναι να κάνει οικογένεια. «Η δημιουργία της οικογένειας είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Είναι ένα κίνητρο στο να ολοκληρώνεται ένας άνθρωπος βιολογικά και ψυχικά».

Ποια είναι η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού, Αλεξάνδρα Νίκα

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι κόρη του Έλληνα επιχειρηματία Γιώργου Νίκα. Μητέρα της είναι η Μιράντα Πατέρα, της γνωστής οικογένειας εφοπλιστών. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Καλιφόρνια και είναι jet setter. Διατηρεί λογαριασμό στο Instagram με πάνω από 60.000 ακόλουθους και αναρτά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Ωστόσο, η Αλεξάνδρα Νίκα έχει κρατήσει τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή